BATICILARIN  SAPKINLIĞI

Dursen Özalemdar

Yüzde ellisi Hıristiyan yüzde ellisi ateist ,batı sapıttıkça sapıtıyor. Hıristiyan geçinenlerin gerçek manada Hıristiyanlıktan çıkmış olmaları. Roma’nın putperestliği ile karışık Putlarla dini yozlaştırmaları ortada iken, bu mantıksızlığı, inkâr yolunu seçerek Ateist (Allahsız)olan batı kaya kaya, Şeytana tapar hale gelmiştir.

 

Yılbaşı ndaki FAŞİNG eğlenceleri  sapıklığı ,yüzlerini maskeleyerek yaptıkları ahlaksız sokak rezillikleri ve  ZOMBİ özentileri sapıtmanın ne boyutlarda olduğunu göstermektedir.

 

Batılı toplumların yoldan çıkışlarının göstergesi olan bu görüntülerin iğrençliğidir.

Batıdaki diğer bir sapkınlığında SATANİSTLİK  in bizdeki görüntülerinden en belirgini MÜNEVVER KARABULUT  CİNAYET’ idir. Cem Garipoğlunun’nun katil olarak tutuklandığı olayın bir SATANİST vukuatı olarak duyurulduğudur. Temel de ŞEYTANİ yollar olarak bilinen bu tür sapkınlıkların,  Ahlak dışı ilişkiler neticesinde ortaya çıktığıdır.

 

Dinden uzak, bir yaşayış içine girmiş olan insanların, Kadın erkek ilişkilerindeki kuralsızlıkları, İçki ve uyuşturucu kullanma alışkanlıkları, bizde, Kadın erkek eşitliği-Kürtaj Serbestliği-İçki kullanma ve satışı konusundaki sınırlamalara karşı çıkışlar, Okullarda kız, erkek yurtlarının bir arada olma istekleri. Çeşitli bahaneler ile gösteri düzenlemek, yollara dökülmek, anarşi çıkarmak, slogan atmak, İslam’ı inanç ve sembollere karşı çıkmak olarak görülmektedir.

 

 Kılıçdaroğlu’nun  VİSKİ içerken görüntülenen resmi, 

İle CHP li Gençlik kollarının RAKI’lı toplantıları ile eşleşirken, Batıdaki örnekleri ile toplumumuzu nereye taşımak istediklerinin göründüğüdür. Son günlerdeki TV ekrenlarını işgal eden, BATI kaynaklı filmlerin BU NE PERHİZ NE LAHANA TURŞUŞU dememizi gerektirmektedir. 70 senedir aklımızı ve fikrimizi Yahudi kökenli HOLİVAT filmleri ile işgal edilmiş beyinlerimizi, yeni jenerasyonlarla yine işgal edilmeye çalışılması, Hangi milli şuur ve fikirle uyuşmaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.