AİLEDEN Mİ TORPİLLİ

Gazi Devlet Hastahanesine Başhekim olarak atanan Emine Sehmen’in Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın ablası olan ve aynı zamanda adaşı olan Emine Hatipoğlu alarak İl Başkanlığına ziyaretlerde bulunduğu ve Başhekimlik kapasitesi olmamasına rağmen...

    Gazi Devlet Hastahanesine Başhekim olarak atanan Emine Sehmen’in Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın ablası olan ve aynı zamanda adaşı olan Emine Hatipoğlu alarak İl Başkanlığına ziyaretlerde bulunduğu ve Başhekimlik kapasitesi olmamasına rağmen ailenin torpiliyle Başhekimlik makamına oturduğu iddiası gündeme  bomba gibi düştü. Konuyla ilgili AK Parti camiasının rahatsız olduğu ancak Bakan Demircan’ı üzmemek için kimsenin sesini çıkarmadığı iddia edildi.

 

                               DEMİRCAN ESKİDEN AİLESİNİ BU İŞLERE KARIŞTIRMAZDI

 

     Gazi Hastahanesinin Başhekimi olmasında büyük katkısı olduğu iddia edilen Bakan Demircan’ın ablasını yanına alarak AK Parti İl Başkanlığına bir dizi ziyaretlerde bulunan Başhekim Emine Semen’i bu göreve atayan Bakan Demircan’ın daha önceki Bakanlık döneminde bu tür uygulamaları hiç yapmadığı, bu dönem bu hatalar neden düştüğü de kamuoyunun merak ettiği konular arasında oldu.

 

                               AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİLERİYLE DEVLET YÖNETİLMEZ

 

   Eski İl Başkanı Muharrem Göksel’in komşusu ve arkadaşı arkadaşı olduğu için Gazi Devlet Hastahanesine Başhekim yardımcısı atandığı iddia edilen Emine Sehmen’in Başhekim Yardımcılığını dahi yapma kapasitesi olmadığı halde Bakan Demircan’ın köylüsü ve ablasının arkadaşı olması nedeniyle Samsun’un en büyük hastahanelerinden birisi olan Gazi Devlet Hastahanesine Başhekim olarak atanması akıllara Devlet ahbap çavuş ilişkileriyle yönetilir mi sorusunu getirdi.

 

                         BAKANIN ABLASININ BAŞKA İŞİ YOKMU

 

  Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircanın ablasının  Emine Sehmen’in Gazi Devlet Hastahanesine Başhekim olarak atanmasında rolü olması akıllara Bakanın ablasının başka işi yok mu da bu işlerle uğraşıyor sorusunu getirdi. Bakan Demircan’ın ablasını daha önce de AK Parti kadın kollarında görev almak istediği ancak AK Parti İl Kadın Kolları Başkanının buna razı olmadığı iddiaları da gündeme bomba gibi düştü.

 

Not: Gazetemizin manşet yazısı içerisinde geçen Emine hanımın soyadı Hatipoğlu olarak düzeltilmiştir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNCEL Haberleri