ADD'DE 24 KASIM ŞİİR DİNLETİSİ

Samsun ADD 24 Kasım şiir dinletisi düzenledi

Geleneksel olarak devam eden Sansun Şiir Akşamları Kapsamı'ndaki Şiir Dinletilerinin bir yenisi daha Samsun Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubesi'nde gerçekleşti. Programı emekli eğitimci Kazım Yılmaz sundu.

26 Kasım Cumartesigünü, saat 17.30'da başlayan Samsun ADD'  ki şiir dinletisinin konusu genelde 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne ayrıldı. Programda 24 Kasım Öğretmenler Günün'nün önemve anlamı hakkında eski Milli Eğitim Müdürlerinden Bünyamin   İnan, emekli eğitimci Yusuf Kurt, KazımYılmaz, şair Mehmet Sağlam ve İbrahim Efe ve İlyas Öksüz birer konuçma yaptılar.

Şiir Dinletisine Samsun ili şairleriyle Bafra içesinden de Oktay Zerrin, Mehmet Alan ( Birfani ), İlyas Öksüz ile Ondokuz Mayıs ilçesinden Alaeddin Dursun da katıldı.

Ayrıca Mustafa Bilir ( Aşık Obalı ), Ali Rıza Can, Süleyman Gören ve Meral Ardayaman da sazı, sesi ve sözleriyle, okudukları güzel türkülerle programa renk kattılar.

Programın sonunda tüm sanatçılar birlikte " Öğretmen Marşı "nı seslendirdiler.

Samsun ADD Şiir Dinletisi'ne katılan şairler ile konuklar ise şöyle:

Bafra'dan Mehmet Alan ( Birfani ), İlyas Öksüz, Oktay Zerrin, Ondokuz Mayıs ilçesinden Alaeddin Dursun, Samsun'dan : İbrahim Coşar, Meral Yamanarda, Mustafa Bilir, Kazım Yılmaz, Mehmet Sağlam, Ali Rıza Can, Süleyman Gören, Hasan Akbaş, Şener Şenvarol, Ayşe Selen Atlı, Metin Macit, İsmet Top, Yusuf Kurt, Ziya Kozal, Haluk Yolsal, İbrahim Efe.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KÜLTÜR SANAT Haberleri