SEO Uyumlu Makale Nedir?

SEO Uyumlu Makale Nedir?
Eğer bir web sitesiniz varsa veya yeni bir webmaster iseniz SEO uyumlu makale kelimesini sıklıkla duymuşsunuzdur.

Eğer bir web sitesiniz varsa veya yeni bir webmaster iseniz SEO uyumlu makale kelimesini sıklıkla duymuşsunuzdur. Pek çoğunuz bu terimin ne olduğunu bilmiyor ve öğrenmek istiyor. Peki SEO uyumlu makale nedir?

SEO uyumlu makale, arama motorunda daha iyi sonuçlar elde etmek için, arama motorunun istediği şekilde optimize edilerek yazılmış bir makale türüdür. SEO uyumlu makale web sitenizin Google gibi arama motorlarında daha üst sıralarda olmasını sağlamak amacıyla profesyonelce yazılmış makalelerdir.

Peki SEO uyumlu makale nasıl yazılır?

Öncelikle makale içerisinde hedef anahtar kelimenizi geçirmeniz gerekmekte. Örneğin bu hazırladığımız makalede hedef anahtar kelimemiz SEO uyumlu makale nedir kelimesidir. Yazacağınız SEO uyumlu makalede de yazacağınız içeriğin hedef anahtar kelimesini verdiğimiz örnekteki gibi geçirebilirsiniz. Genelde hedef anahtar kelimenizin makaleye oranla yüzde 2 veya 3 arasında olması yeterlidir. Sitenizi fazladan anahtar kelimeye boğmamanızı tavsiye ederiz.

İçeriğinizi yazarken muhakkak bir başlığı olması gerekmekte. Fakat sadece bir tane olması gerekmekte. Başlığınızı head1 olarak kullanmalısınız ve sadece bir adet head1 başlığınızın olması gerekir. Birden fazla head1 başlığına sahip içerikler içeriğinizde kötü bir izlenim oluşturacaktır. Daha sonrasında head2, head3 ve head4 gibi başlıkları kullanabilirsiniz. Bu başlıklarda bir sınır yoktur.

SEO uyumlu makalenize sitenizdeki bulunan içeriklerden iç linkleme yapabilirsiniz. İçeriklerinize güzel bir meta açıklaması ekleyebilirsiniz. İçeriğinize eklediğiniz Görsellere uygun alt metinler eklemeniz gerekmekte.

Eğer içerik yazma konusunda zamanınız yoksa veya bu konuda kendinizi yeterli olarak görmüyorsanız İçerik Kutusu’ndan SEO uyumlu makale alabilirsiniz. İçerikleri sizler için bütün kriterleri yerine getirerek hızlı bir şekilde teslim edilir. Siz de gönül rahatlığı ile web sitenizde yayınlayabilirsiniz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.