Şenyurt Mahallesine görkemli camii.

Şenyurt Mahallesine görkemli camii.
Şenyurt Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından davet edilen ve birlikte mahalleye giderek sorunları ve istekleri yerinde inceleyen...

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı "köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Şenyurt ve diğer mahallelerimizde kalkınma hamlemize başlamış bulunmaktayız" dedi.
Derneğin girişimleri ile başlayan ve yapımı devam eden Kuba camiyi de gezen Başkan Taşçı gerek mimarisi gerekse iç mekan süslemelerine hayran kaldı. İshak Taşçı "üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum"dedi.
Mahalle olan köylerle ilgili birçok projesi olduğuna da dikkat çeken Taşçı" yapacağımız köy konakları ile mahallerimizin çehresi değişecek ve buraları turizm açısından bir cazibe merkezi haline getirmek için çalışacağımızı da bilmenizi istiyorum" dedi. Üretmiş oldukları ürünlerin de satışı noktasında önemli çalışmalar yapacaklarını belirten İshak Taşçı "artık köylümüzün ürettikleri gerçek değerini bulacaktır.Hem sizlere bir gelir kapısı açmayı hemde halkımızın organik ürünlerle buluşmasını sağlayacağız" dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı Şenyurt Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaattin Kılıç veŞenyurt mahallesi sakinleri ile organik köy kahvaltısı yaptı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.