Sendikacılar tiyatroda buluştu

Sendikacılar tiyatroda buluştu
Tüm Belediye ve Yerel Hizmetleri Emekçileri Sendikası(TÜM BEL-SEN) Samusun Şube üyeleri, Gazi sahnesinde oynanan 'Nerede kalmıştık? Sevginin Gücü' isimli tiyatro oyununda bir araya geldi.

TÜM BEL-SEN Samsun Şubesi, düzenledikleri sosyal etkinlikler kapsamında, 'Nerede kalmıştık? Sevginin Gücü' isimli tiyatro izledi. Gazi Sahnesin'de Samsun Seyir Tiyatrosu kurucusu Öner Yıldırım ve ekibi tarafından sergilenen oyunu izlemeye çok sayıda sendika üyesi katıldı.

SENDİKA ÜYELERİ GÜLME KRİZİNE GİRDİ
Tiyatro oyunu öncesinde kısa bir konuşma yapan TÜM BEL-SEN Samsun Şube Başkanı Suat Yıldız, sendika üyelerinin aileleriyle birlikte kaynaşmasını sağlamak için bu tür sosyal faalitleri organize ettiklerini dile getirerek "Ülkemizde yerel tiyatrolarımıza, dergilerimize ve yerel medyaya, sivil toplum örgütlerinin destek vermesini ve sahip çıkmasını arzuluyoruz" şeklinde konuştu.

Tiyatro gösterisini izleyen sendika üyeleri kahkaha ve hüznü birarada yaşadı. Oyun sonunda TÜM BEL-SEN Başkanı Suat Yıldız, Samsun Seyir Tiyatrosu oyuncularına çiçek verdi.

Osman YILMAZ