SEN ZORU SEVERSİN SAMSUN !

SEN ZORU SEVERSİN SAMSUN !
Ligde son oynadığı Ümraniye Belediyespor karşısında sahadan şok bir şekilde 1-0 yenik ayrılan ve bir deplasmanda daha taraftarlarını hüsrana uğratan Samsunspor, ligin belkide kritik maçlarından biri olarak bakılan 90 dakikada Eskişehirspor'u konuk ediyot

Samsun zoru sever. Tff 1.lig'de Samsunspor ligin hüçlü ekiplerinden Eskkişehirspor'un kendi saha ve taraftarı önünde konuk ediyor. Son oynadığı Ümraniye Belediyespor karşısında sahadan 1-0 yenik ayrılan ve kendini biranda ateş hattından bulan Kırmızı beyazlılar'da tek hedef zorlu ve bir okadarda kritik 90 dakikada Eskişehirspor'u evine eli boş göndermek. Samsunspor için büyük öenm taşıyan kritik karşılaşmaya Kırmızı beyazlı taraftarlarında akın etmesi ve takımlarına 90 dakika boyunca destek olmaları bekleniyor. 

SAMSUN'DA NEFESLER TUTULDU
TFF 1.lig'de Samsunspor sahasında Eskişehirspor'u konuk ediyor. Samsun 19 Mayıs stadyumunda saat 13.00'da başlayacak olan zorlu 90 dakikada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu'nun yardımcılığını ise Bülent Gökçü ve Erkan Akbulut yapacak. Kritik mücadele öncesi Samsunspor'da sakatlıktan kurtulan Canberk Aydın ve Ercan Yazıcı Teknik direktör Osman Özköylü'nün şans vermesi halinde forma giymesi bekleniryor. ger iki takım açısından da büyük önem taşıyan 90 dakika öncesi Samsun'da nefesler tutuldu.  


TARAFTAR DESTEĞİNİ ARKAMIZA ALACAĞIZ 
İki takım açısındanda büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Samsunspor'un başarılı Teknik direktörü Osman Özköylü,"Geçen hafta Ümraniye Belediyespor karşısında ikinci yarı iyi bir mücadele örneği sergilememize rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Bu bizim için bir kayıp oldu. Bu kaybı sahamızda oynayacağımız Eskişehirspor karşısında gidermek istiyoruz. Taraftar desteğinide arkamıza alarak sahadan galibiyetle ayrılmak ve altsıralarda kurtulmak istiyoruz" dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.