Selvitop "Şehit Er Halil Karagöz Caddesi" üzerindeki yola dikkat çekti

Selvitop  "Şehit Er Halil Karagöz Caddesi" üzerindeki yola dikkat çekti
Büyük Birlik Partisi (BBP) Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Necati Selvitop, ilçede bulunan Geyikli Mahallesi Şehit Er Halil Karagöz Caddesi üzerindeki yolun beton ve asfalt beklediğini söyledi.

Trabzon’un Şalpazarı ilçesi için Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından belediye başkan adayı olarak açıklanan Necati Selvitop, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Geyikli Mahallesi’ni ziyaret eden Selvitop, Şehit Er Halil Karagöz Caddesi üzerindeki yolda inceleme yaptı.

Burada yaptığı açıklamada mevcut yolun beton ve asfalt beklediğini söyleyen Selvitop, “Görüyorsunuz. Her şeyi bu yol anlatıyor. Ben bir şehit evladı, Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı olarak; şehidimin adının verildiği yol beton bekliyor, asfalt bekliyor, hizmet bekliyor. Tabelası temizlenmeyi bekliyor, yenisini bekliyor.” ifadelerini kullandı.

“Necati Selvitop sorunları biliyor”
Geyikli Mahallesi sakinlerinden destek beklediğini belirten Selvitop, “İşte Necati Selvitop sorunları biliyor. Sorunları kökünden çözmek için de Geyikli halkından, Karagöz ailesinden, şehidimin yakınlarından, bütün Şalpazarı Ağasar’dan destek bekliyor.” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-03-04-at-19-08-24.jpeg

“Değiştirelim, geliştirelim”
Seçmene Şalpazarı için değişim çağrısında bulunan Selvitop, “Aşağısı, yukarısı sandıkta birleşecek. Bu sefer Şalpazarı hizmet için hizmet eri evlatları Necati Selvitop’u seçecek. Ben inanıyorum, güveniyorum. Geyikli halkımıza da buradan sesleniyorum. Şehidimin tabelasının önünde sesleniyorum. Allah aşkına değiştirelim, geliştirelim. İş çevremizi, yatırımcı çevremizi, asfalt fabrikamızı kurarak bu memleketimizin yollarını yapalım. Sularını akıtalım. Voltaj düşüklüğü elektrik problemlerini kökünden çözelim” dedi.

img-1452.jpeg

“Yatırımcımız var”
Son olarak vadettiği projeler için yatırımcı desteği olduğunu da hatırlatan Selvitop, “Çevremiz var, paramız var, yatırımcımız var, projemiz var, teknik ekibimiz var. 31 Mart tarihi bir gün. 1 oyunuz çok kıymetli sevgili Şalpazarlılar. Kıymetli Geyiklililer sizleri seviyorum. Önce Allah’a sonra sizleri kendinize emanet ediyorum. 31 Mart’ta Necati Selvitop’un Büyük Birlik Partisi’ne, hep birlikte Şalpazarı için oyumuzu basalım, mührümüzü basalım.” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.