Selvitop: Ben başkan olursam derneğin yerini alacağız

Selvitop: Ben başkan olursam derneğin yerini alacağız
Büyük Birlik Partisi Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Necati Selvitop, Beşikdüzü Şalpazarılar Derneği'ndeki "Tut Elimden Sen de Bir Umut Ol" başlığıyla düzenlenen yardımlaşma ve eğitime katkı kermesini ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Necati Selvitop, Beşikdüzü Şalpazarlılar Derneği'ndeki "Tut Elimden Sen de Bir Umut Ol" başlığıyla düzenlenen yardımlaşma ve eğitime katkı kermesini ziyaret etti.

Selvitop'a ziyareti esnasında Dernek Başkanı Şükrü Uçar ve Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen eşlik etti.

whatsapp-image-2024-03-09-at-16-32-37.jpeg

Yaptığı ziyarette kermesteki öğrencilerle görüşen Selvitop, 40'a yakın öğrenciye eğitim desteği verdiğini vurgulayarak "Öğrencilerimizin gerçekten burs desteğine çok ihtiyacı var. Ben de şu an 40'a yakın öğrenciye burs veriyorum. Bunu iş adamları ile örgütlenerek yaptık. Zaten müdürümüze de söz verdim. Eğer Şalpazarı Belediye Başkanı olursam üniversite kazanan öğrencilerimizin tamamına burs vereceğiz." dedi.

"BEN BAŞKAN OLURSAM DERNEĞİN YERİNİ ALACAĞIZ"
Kermese de gereken yardımı yapacağını belirten Selvitop'un "Necati Selvitop başkan olduğunda Beşikdüzü'ndeki Şalpazarı Ağasarlılar Derneği'nin mülkünü satıp alıp size bağışlayacağım" sözleri büyük alkış aldı.

whatsapp-image-2024-03-09-at-16-32-37-1.jpeg

Sözlerine "Necati böyle bir adam" diyerek devam eden Selvitop, "Necati Selvitop deli dolu bir adam, üç tane müteahite yükler yeri alır size. Her türlü amaç için kullanılabilecek şekilde yeri alıp size bağışlayacağım söz veriyorum." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-03-09-at-16-32-14.jpeg

"SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİZ"
Beşikdüzü Şalpazarlılar Derneği Başkanı Şükrü Uçar ise "Beşikdüzü Şalpazarı Ağasarlılar Derneği olarak; önümüzdeki yıl Şalpazarı'nda liseden mezun olan çocuklarımıza 4 yıllık bölüm kazanması şartı ile ayırt etmeden ve seçmeden burs verme amacıyla yola çıktık. Bu kermesimizde bunun bir parçası. Devamı olacaktır. Bu sebeple "Tut Elimden Sen de Bir Umut Ol" diye kermesimizin ismini koyduk. Umut olmaya devam edeceğiz. Bizler "Ağasar'a, Ağasar Deresi'ne, Şalpazarı'na, Beşikdüzü'ne ve ülkemize borcumuz var" diyenlerdeniz. Bizle yürüye herkese teşekkür ediyoruz. Bu büyüyecek ve çoğalacaktır. Yolumuz belli. Sonuna kadar devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-03-09-at-16-32-38-1.jpeg

Selvitop, son olarak kermeste satışa sunulan ürünlerden de satın alarak desteğini gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.