ŞEHZADELER'DE PROJELER DEVAM EDİYOR

ŞEHZADELER'DE PROJELER DEVAM EDİYOR
Kırmızı Beyaz renklere gönül veren Şehzadeler Taraftarlar Derneği üyeleri Medikalpark Engellilergücü Spor Kulübünü ziyaret ederek atkı, polar ve bere dağıttılar.

HER KURUMDA SAMSUNSPOR AŞKI
Samsunspor Şehzadeler Taraftarlar Derneği'nin hayata geçirmiş olduğu "Her Kurumda Samsunspor Aşkı" proje tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı Beyazlı taraftarlar Derneği Başkanı Alihaliloğlu ve Grup üyleri önceki gün Medikalpark Engellilergücü Spor Kulbünü lokallerinde ziyaret ettikler. Ziyarete Dernek Başkanı Ali Haliloğlu ve Engellilergücü Spor Kulübü Başkanı İlhan Elmalı ile Samsun'daki spor faaliyetleriyle ilgli sohbet ettiler.


BAŞKAN ELMALI'DAN TEŞEKKÜR
Daha sonra Kırmızı Beyaz renklere gönül veren Şehzadeler Taraftarlar Derneği üyeleri Medikalpark Engellilergücü Spor Kulübü üylerine Yedaş'ın sponsor olduğu Atkı, Polar ve Bere dağıtılar. Ziyarette kısa bir açıklama yapan Medikalpark Engellilergücü Spor Kulübü Başkanı İlhan Elmalı,"Taraftarlar Derneğinin bu projesini gerçekten taktir ediyoruz. Bu güzel projeyi başlatarak Derneğimizi ziyaret ettikleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.


ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehzadeler Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Haliloğlu ise,"Yedaş Şirkentinin sponsor olduğu Atkı, Bere ve Polarlarımızı hayata geçirmiş olduğumuz "Her Kurumda Samsunspor Aşkı" projemizi tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Samsunspor aşkını her kesimin yaşaması ve anlaması adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.