ŞEHRİNE SAHİP ÇIK!

ŞEHRİNE SAHİP ÇIK!
Milli Mücadelenin 100.yılında kurtuluşun başkenti Samsun'da uyuşturucu belası her geçen gün gençlerin ve ailelerin felaketi olmaya devam ediyor. Özellikle İlkadım'da ikamet eden vatandaşlar, polisiye tedbirlerinin yeterli olmadığı, şehir olarak topyekûn mücadele edilmesi konusunda hemfikir.

1046862.jpg

NE YAPILSA YETMİYOR
Samsun'da uyuşturucu ticaretini önleme konusunda Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlik gibi kolluk kuvvetleri her türlü mücadeleyi sürdürse de her geçen yıl bu sebeple ölen kişi sayısı artmaya devam ediyor. Samsun ve İlkadım ilçesi Türkiye'nin bu konuda en riskli 15 yerleşim birimi arasında yer almakta. Son olarak geçtiğimiz günlerde İlkadım'da aşırı dozda bonzai kullandığı için hayatını kaybeden Hacı Ali Bahar isimli genç metruk bir evde bulunmuştu.

manset-011.jpg

MAHALLE TEPKİSİ ŞEHRE YAYILMALI
Samsun'da neredeyse her gün operasyon yapılsa da bir türlü azaltılamayan uyuşturucu, İlkadım'da yoğun olarak görülmekte. Ölen gencin cenazesinde mahallelinin tepkisi, 'şehir olarak topyekûn mücadeleye dönüşmeli' diyen aileler çaresiz durumda. Ölen gencin annesi '' Ben anneyim benim yüreğim yandı canım gitti kanım gitti parçam gitti. Çok mücadele ettim, çok durdurmak istedim. Çocuklarımızın beyinlerini yıkıyorlar. Bu çocuklara önce bedavadan veriyorlar ‘sen adamsın, sen özgürsün’ diye beyinlerini yıkıyorlar. Devlet diğer çocukların yok olmasına izin vermesin. Biz çocuklarımızı kaybettik, başkaları kaybetmesin. İlkadım’da uyuşturucu kullanımında çok büyük artış var. İlkadım’a rehabilitasyon merkezi açılsın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum