Şehrimizi daha erişebilir hale getireceğiz

Şehrimizi daha erişebilir hale getireceğiz
AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan, ‘Engelsiz Samsun’ bilincinde olacaklarını ifade ederek, "Özel gereksinimli vatandaşlarımızın hareket kapasitesini artıracak uygulamalarla şehrimizi daha erişebilir hale getireceğiz." dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Bizim en önemli projemiz insanımızın mutluluğudur. Her alanda gelişmiş, gurur duyulan bir Samsun’un inşa edilmesidir. İnsanı önceleyen bir siyasi geleneğin temsilcisi olarak bizlere düşen görev de budur. Siyaset anlayışım, insanımızla birlikte hareket ederek hizmet ve eserler üretmek; yaşanabilir ve sürdürülebilir, geleceği planlanmış, bugünün keyfini çıkaran bir şehir için emek vermek üzerine kuruludur. Şehrimizi adım adım dolaşıyor, hemşehrilerimizin taleplerini dinliyoruz. Sahada en çok karşılaştığımız konulardan biri de çölyak hastalarımızla ile ilgili. Çölyak hastalarımızın yanında olarak glütensiz gıdaya erişimlerini artırmak adına sorumluluk üstleneceğiz. Mahalle aralarındaki pazar yerlerinde pazarcı esnafımıza ve alışverişe gelen vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla pazar yerlerinde mobil olarak hizmet verecek tuvaletler ve mescit uygulamasını hayata geçireceğiz. Bu sayede özellikle pazarcılarımız tezgahlarını bırakarak pazar yerinden uzaklaşmak zorunda kalmayacak” dedi.

dci-658-1.jpg

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’da insanımızın yaşam konforunu etkileyen tüm engelleri kaldırmak ve hayatı herkes için kolaylaştırmak temel hedefimiz. Türkiye Yüzyılı’nda “Engelsiz Samsun” bilinciyle, özel gereksinimli vatandaşlarımızın hareket kapasitesini artıracak uygulamalarla şehrimizi daha erişebilir hale getireceğiz. Engellilerimizin ulaşımlarını, ihtiyaçlarına uygun olarak dizayn edilmiş otobüsler ile sağlayacağız. Plaj ve sahillerimizi onların kullanımına uygun hale getireceğiz, ulaşımlarını kolaylaştıracağız. Engelliler için parklarımızı ve engelli çocuklar için oyun alanlarımızı evrensel standartlara göre geliştireceğiz. Tarihi, kültürel ve turistik alanlarımızı engelli dostu hale getireceğiz” diye konuştu.

engelsiz-samsun.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum