ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN

ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi tarafından dernek binasında şehit düşen Mehmetçiklere mevlidi şerif okundu.

Bafra'nın Gazipaşa Camii imamı Bekir Şen ve Çarşı Camii imamı Selim Cılız tarafından dernek binasında şehit düşen Mehmetçiklere dernek binasında 2 adet 41 Yasin-i Şerif okundu ve dualar yapıldı.


'ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİDİ ŞERİF OKUTTUK'
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Yönetim kurulu Başkanı Saadet Var," Şehit ve Gazi ailelerimizin katılımı ile şehit düşen Mehmetçiklerimize dernek binamızda mevlidi şerif okuttuk. Ruhları şad olsun "dedi. Bafra Eski Garnizon Komutanı Emekli Personel Albay Metin Özdemir de," Bafa ilçesinde görev yaptığım süre içerisinde görevi basında Şehit düşen Mehmetçiklerimizin bizlere geride bırakmış oldukları gözü yaşlı ailelerinin hep yanına oldum ve su yine yanlarında olmaya devam ediyorum ve Şehitlerimizin ruhları şad olsun" diye ifade etti.

'ŞEHİTLERİMİZİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMUYORUZ'
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Basın sözcüsü Köksal Öner ise," Ülkemiz için canlarını seve seve feda eden Mehmetçiklerimize 'de dernek binamızda mevlidi şerif okuttuk. şehit düşen Mehmetçiklerimizin geride kalan gözü yaşlı ailelerine sahip çıkmak bizim asli görevimizdir. şehitler vurulunca değil unutulunca ölür. Bizlerde her zaman mevlidi şerif okutarak anacağız "diye konuştu. Dernek binasında okunan mevlidi şerif 'e Türkiye Maarif Gaziler Derneği Bafra Temsilcisi Rahmi Şahin'in yanı sıra Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

Köksal ÖNER




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.