ŞEHİTLER ANILDI

ŞEHİTLER ANILDI
BAFRA’DA ŞEHİTLER ARİFE GÜNÜ DUALARLA ANILDI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ‘’şehitlerimiz sayesinde ülkemizde bağımsız ve hür bir şekilde yaşıyoruz’’dedi.

Kurban Bayramı arifesinde Bafra Asri Mezarlığı’nda ve Garnizon Şehitliği’nde program düzenlendi.Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,”Tarihte binlerce kahramanlık destanını bize bırakan ve şereflerle dolu tarihi bize miras olarak bırakan büyük Türk Milletinin mensubu olmaktan şeref duyuyoruz” dedi.

‘BÜYÜK BİR BADİRENİN İÇERİSİNDEN ÇIKTIK’
Türk Milleti tarih boyunca gitmiş olduğu her yerde adaletin timsali olmuş, mazlumların abisi ve zalimlerin de korkulu rüyası olduğunu vurgulayan Başkan Şahin,”Hiçbir zaman gittikleri yerlerde garibanı gurabayı ezmemiş, insanları sömürmemiş ve başkan milletleri ezmek için hareket etmemiştir. Günümüzde kendilerini imparatorluklar gibi gören, dünyaya düzen vermek isteyen fakat insanların kanından, insanların emeklerinden beslenen zalimler bizleri rahat bırakmamaktadır. Bu güzel ülkede şerefle yaşamış milletimize her zaman bir tuzak kurulmaktadır. Yüzyıllardır on senede bir on beş senede bir böyle tuzaklarla milletimizi yok etmek parçalamak, bölmek için gayret içindelerdir.Ama milletimizin sağduyusu, milletimizin vatanına, milletine, bayrağına, dinine olan tutkusu, bağlığı her zaman bu kalkışmaları bertaraf etmiştir. Bu vesile ile de son olarak ta 15 Temmuz’da büyük bir badirenin içerisinden çıktık. Allah bu milletimize böyle badireler ve sıkıntılar yaşatmasın. Bizim milletimiz her şeyin en iyisine layıktır”diye konuştu.

ALLAH’A ÇOK ŞÜKÜR DEVLETİMİZ VAR
“İnşallah bundan sonra ülkemizin maddi, manevi her alanda kalkınması devam edecektir” diyen Başkan Şahin,” Milletimizde mutlu bir şekilde,  hür ve bağımsız bir şekilde kıyamete kadar varlığını devam ettirir diye dua ediyorum.Tarih boyunca verdiğimiz şehitlerimiz sayesinde ülkemizde bağımsız ve hür bir şekilde yaşıyoruz. Allah’a çok şükür devletimiz var. Devletimizin kıymetini bilmemiz gerekir. Vermiş olduğumuz terör şehitlerimizin şahsında tarih boyunca ülke için, vatan için, din için vermiş olduğumuz tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla bir kez daha anıyor onların manevi şahsiyetleri önünde saygıyla eğiliyorum. Bütün şehit ve gazi ailelerimizin kurban bayramlarını kutluyorum. Cenab-ı Allah’tan onlara sağlık, mutluluk, huzur ve afiyetler diliyorum”dedi.

KARANFİLLER KABİRLERİN ÜZERİNE BIRAKILDI
Bafra Müftüsü İsmail Çiçek arife gününün önemi, şehitler ilgili konuşma yaptıktan sonra dualar edildi. Duadan sonra ise şehit kabirleri ziyaret edilerek karanfiller kabirlerin üzerine bırakıldı. Arife programına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,  Bafra Garnizon Komutan vekili Yüzbaşı. Hakan Arıkan, Bafra Cumhuriyet Başsavcı vekili Abdulbaki Ay, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Müdürleri, Şehit Dernekleri Yönetimi ile çok sayıda şehit ailesi katıldı. 
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.