Şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz

Şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz
Samsun'da bir fotoğrafçı, Sarıkamış Harekatı'nın 100. yıl dönümünde şehit ve gazi çocuklarına yönelik anlamlı bir kampanya başlattı. Fotoğrafçı, vesikalık çektiren şehit ve gazi çocuklarından ücret almıyor.

İlkadım ilçesi Site Camii altında hizmet veren Foto Flaş, şehit yakınları ve gazilere yönelik bir kampanya düzenledi. İş yeri sahibi Uğur Kurt, "Milliyetçi bir aileden geliyorum. Son zamanlarda yaşanan olaylardan çok etkilendim. Özellikle Ankara'da bir gazimize belediye otobüs şoförünün yaptığı saygısızlık beni derinden üzdü. Bir an için kendimi o gazimizin yerine koydum ve çok üzüldüm. Sarıkamış hadisesinin 100'üncü yıldönümü olduğu için ne yapabilirim diye düşündüm ve aklıma bu geldi. Şehit yakınları ve gazilerimize kendimce destek olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek adına bir süre sınırlaması olmaksızın bu kampanyayı başlattım." dedi.

Kampanya duyurusunu sadece dükkanın girişine astığı yazı ile yaptığını belirten Uğur Kurt, "Reklam olmasını istemediğim için duyuru noktasında pek bir girişimde bulunmadım. Burada benim amacım gazilerimizi ve şehit yakınlarını rencide etmeden onlara küçük de olsa maddi ve manevi destek vermek." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.