Şehit Fırat Çakıroğlu Kütüphanesi Hizmete Girdi.

Şehit Fırat Çakıroğlu Kütüphanesi Hizmete Girdi.
Ülkü Ocakları İlkadım'da Kütüphane Hizmete soktu.Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından, İlkadım ilçesinde Şehit Fırat Çakıroğlu Kütüphanesi Hizmete Girdi.

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından, İlkadım ilçesinde 19 Mayıs mahallesinde kütüphane açılışı gerçekleştirildi. Açılan kütüphaneye, Ege Üniversitesinde eğitim görürken hain terör örgütü pkkli teröristler tarafından Şehit Fırat Çakıroğlu ismi verildi.Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Milliyetçi Hareket Partisi [MHP] Samsun İl Başkanı Taner Tekin, 25.Dönem MHP Samsun Milletvekili Sayın Hüseyin Edis, Ülkü Ocakları İlkadım İlçe Başkanı Canberk Arslan, Kitapsever Zafer Öztürk, Kitapsever Mehmet Murat Ünsal ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreninde açılış kurdelesini MHP MYK üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy kesti.Açılış töreni öncesinde kütüphaneye 1011 kitap bağışlayan Zafer Öztürk ve Mehmet Murat Ünsal tarafından "Kitabin ve Kitap Okumanın önemi" konulu konferans düzenlendi. Açılış esnasında konuşma yapan MHP MYK üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy "Hayırlı uğurlu olsun. Bu ülkenin okuyan gençlere ihtiyacı var. Burada aydınlanan gençlik Türkiye geleceğinde inşa sahibi olsun. Allah, Bu kütüphaneyi vatana millete yararlı etsin. " dedi.Kitabin verilen öneme vurgu yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, "Biz Samsun Ülkü Ocakları olarak son 2 yılda 6 köy okuluna kütüphane kurduk. Samsunda gerçekleştirilen Kitap Fuarına katılım sağladık. Biz ülkücüler olarak eli silah tutan değil kitap tutan gençleri yetiştirmeyi kendimize düstur edindik. Ve bu yolda çalışmalarımız sürüyor.Genel Başkanımız Olcay Kılavuz'un bizlere söylediği "Çevrilen her kitap sayfası bizleri Turan'a bir adım daha yaklaştırır."  sözünden hareketle bizlerde bu gün İlkadım ilçemizde kütüphane açılışı gerçekleştirdik. Bu kütüphanemiz açılışında büyük emek sahibi olan ve 1011 kitabı bağışlayan Zafer Öztürk, Kitapsever Mehmet Murat Ünsal'a tekrar teşekkür ediyorum. Yakın bir zamanda Vezirköprü ilçemizde de bir köy okuluna daha kütüphane kuruluşu gerçekleştirilecek." diyerek sözlerini sonlandırdı. 
Açılış sonrası yeni kurulan İlkadım İlçe başkanlığına geçen heyet burada gençlerle sohbet edip, saz eşliğinde türkü dinlediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.