Seçimleri rekor oy alarak zaferle taçlandıracağız

Seçimleri rekor oy alarak zaferle taçlandıracağız
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, "31 Mart Seçimlerini rekor bir oy alarak zaferle taçlandıracağız." dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçiminde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’dan en yüksek oy oranını beklediğini hatırlatarak, “17 ilçemiz 1251 mahallemizle ‘daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun’ hedefimize hep birlikte ulaşacağız. 31 Mart seçimlerini, Cumhur İttifakımızın zaferiyle taçlandıracağız. Samsun olarak Cumhurbaşkanımızı yanıltmayacağımıza eminim” şeklinde konuştu.

musk6370.jpg

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “İnsanı merkeze alan; dinleyen, anlayan bir anlayışla hareket etmeyi sürdürüyoruz. Samsun’umuz için de projelerimizi hayata geçirirken, çözümler üretip beklenti ve talepleri tespit ederken buradan yola çıktık. Samsun’umuzun potansiyelini ve zenginliklerini daha da artıracak bir yönetim anlayışımızla 17 ilçemizle, sivil toplum, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve insanlarımızla bir ahenk içerisinde olacağız. Dünyadaki gelişmelere ve değişen taleplere anında yanıt verebilmek, yaşam kalitesini arttırmak için her alanda daha hızlı olacağız. Ekonomik, sosyal, kültürel bakımdan şehrin taleplerini karşılayabilmek ve sürdürülebilir olmak için daha güçlü ve gençlerimizle birlikte geleceği bugünden düşünerek, yarınları tasarlayabilmek için daha ileri olacağız. Samsun’umuz için hemşehrilerimizle birlikte hareket edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak 17 ilçemiz ile Samsun'umuzda, hemşehrilerimizin duası ve desteği ile rekor kırmaya geliyoruz. Tarih yazmak için gün sayıyoruz. 31 Mart'ta giden süreçte kendimizi önce Allah'a, sonra kıymetli hemşehrilerimize emanet ediyoruz. 31 Mart'tan sonra da 17 ilçemiz ve Samsun'umuz bize emanet olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum