SCOUT EKİBİ ELEŞTİRİ ALIYOR

SCOUT EKİBİ ELEŞTİRİ ALIYOR
Yılport Samsunspor'da başarısızlıkla sonuçlanan sezon sonunda faturayı kesecek adres arayan taraftarlar rotayı bu kez scout ekibine çevirdi.

Sezon başında ve devre arasında transfer edilen futbolculara sitemde bulunan kırmızı-beyazlı renklere sevdalı taraftarlar, son günlerde ise o futbolcuları takıma transfer edenlere tepki göstermeye devam ediyor. Celil Sağır ve Serkan Aykut gibi isimlerin de içinde bulunduğu Yılport Samsunspor scout ekibine tepki sosyal medya üzerinden tepki gösteren taraftarlar, yeni sezonda takıma dahil edilecek futbolcuların iyi seçilmesini istiyor. 

qqqq7.png

"ELEŞTİRİLERİ KINIYORUM"
Taraftarlar bu söylemlere devam ederken, geçtiğimiz hafta açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ise "Bütün transferleri ben yaptım. Scout ekibi sadece futbol tecrübeleriyle benim önüme fikir getirdiler." demişti. Scout ekibinin sadece futbol tecrübeleriyle önüne fikir getirdiklerini ifade eden Uyanık, "Kendi ekibimin arkasındayım. Benim ekibimin beni yanıltmasının imkanı yok. Aldığımız oyuncuların bazılarının bizi tek transfer ile aldıkları paraları misli ile Samsunspor’a kazandıracaklarına inanıyorum. İyi şeyleri de kötü şeyleri de beraber yaptık. Samsunspor tarihine böyle güzel hatıralar koymuş bu insanların haksız suçlamalara maruz kalmasına üzülüyorum. Eleştirileri şiddetle kınıyorum. İşin kötüsü yetkili yerdeki bu işe karar verecek olan insanları da devamlı yapılan bombardıman, gereksiz bilgi kirliliği maalesef yönetici seviyesindeki bazı arkadaşlarımızı da etkiliyor." diyerek scout ekibinin arkasında olduğunu göstermişti.

Kaynak:Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.