SAVUNMAYA ÖNLEM ALINACAK

SAVUNMAYA ÖNLEM ALINACAK
Yılport Samsunspor'da alınan beraberlikten çok savunmada yapılan bireysel hatalar teknik heyetin dikkatini çekti. Savunma hattında önlemler alacak olan Teknik Direktör İrfan Buz, oyuncularla özel olarak konuşacak.

Deplasmanda kazanılan Gümüşhanespor ve 19 Mayıs Stadyumu'nda kazanılan Pendikspor maçlarında gayet oturaklı bir savunma izlenimi veren Samsunspor defans hattı, Başkent Akademi Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalınan mücadelede zayıf bir görüntü çizdi. Araya atılan toplarda adeta uyuyan savunma oyuncuları, teknik heyeti bir hayli öfkelendirdi. Maç içinde bir anlık konsantrasyon kaybının sezon boyunca kritik puan kayıplara yol açacağını düşünen İrfan Buz ve kurmayları hafta içinde özel çalışmalar yaparak bu sorunu çözmeye çalışacak.

manset-3-005.JPG

UYKU HALİ
Bu sezon kaptanlık pazubandını takan ve takıma liderlik yapan deneyimli stoper Aytaç Sulu'nun yanına Süper Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep takımından transfer edilen sol ayaklı stoper Yalçın Kılınç takviyesi yapıldı. İlk iki maçta oldukça uyumlu gözüken ve maç içinde zaman zaman insiyatif alan savunmacılar Başkent Akademi Futbol Kulübü mücadelesinde adeta uyudu. Taraftarların eleştirilerine maruz kalan ikili teknik heyetin de gözünden kaçmadı. Hafta boyunca taktik çalışacak olan Yılport Samsunspor'da savunmaya Teknik Direktör İrfan Buz tarafından özel önlemler alınacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.