SAVCILIKTAN TOKAT GİBİ CEVAP

SAVCILIKTAN TOKAT GİBİ CEVAP
Adnan Bahadır’la ilgili şikayet dosyalarının büyük bir kısmında avukat olan Adem Güney’e, Ladik Cumhuriyet Başsavcılığından tokat gibi cevap geldi.

Adnan Bahadır’ın sahibi olduğu Ladik ilçesinde bulunan tavuk çiftliğinin taşeronluğunu yapan şahsın açtığı davada avukat olan Adem Güney’in yaptığı şikayete Ladik Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘Kovuşturmaya yer olmadığına’ karar verdi. 2018 yılında yapılan şikayet 2020 yılında beraat ile sonuçlandı.

retreterterterfg.jpg
          
GÜNLERCE İNTERNETTEN YAYINLAMIŞTI
Adem Güney’in kurduğu ve daha sonra kapattığı sitesinde günlerce Adnan Bahadır aleyhinde tavuk çiftliği ile ilgili haberler yayınlamıştı. Ladik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen bu karardan sonra Adem Güney’in ne yapacağı da merak konusu olmuş durumda. Adnan Bahadır’la ilgili yaptığı tüm yayınların böyle olduğu ortada olmasına rağmen Adem Güney’in neden yaptığı da merak konusu olmuş durumda.

324234-001.jpg

İKİ YILLIK ÇALIŞMADAN SONRA
Adem Güney’in avukatlığını yaptığı Eşref Sancak’ın açtığı davayla ilgili Ladik Cumhuriyet Başsavcılığı iki yıllık titiz bir çalışmanın ardından şikayet konuları ile ilgili müştekinin soyut beyanlarının dışında en ufak bir delile rastlanmadığından ‘Kovuşturmaya yer olmadığına’ karar verdi. Bu kararla Adem Güney’in Adnan Bahadır aleyhinde avukatlık yaptığı pek çok davadan birisi gibi aleyhlerinde sonuçlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.