Savaşmamız gerekiyor

Savaşmamız gerekiyor
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "MKE Ankaragücü maçında göstermiş olduğumuz performanstan dolayı memnun değilim. Hep birlikte savaşmamız gerekiyor." dedi.

Teknik Direktör Markus Gisdol, cumartesi günü oynanacak olan Atakaş Hatayspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gisdol, "Öncelikle son oynamış olduğumuz MKE Ankaragücü maçında göstermiş olduğumuz performanstan dolayı memnun değilim. Oyunun genelinde pasif anlamda defans yaptığımızı düşünüyorum. Çok geniş bıraktık takım boyunu. Hep birlikte savaşmamız gerekiyor. Her pozisyonda topun olduğu yerde kesinlikle baskı yapıp birlikte o tarafa doğru yoğunlaşmamız gerekiyor. Açıkçası Rams Başakşehir maçında göstermiş olduğumuz performansı bundan sonra da göstermek istiyoruz. Gol atmanın yollarını bulmamız lazım. Geçmişte de gol pozisyonlarına girmede sıkıntılar yaşandı. 6 numara pozisyonunda oyuncu bulundurmamızın sebebi merkezi kapatıp sahada güçlü olmak istiyoruz. Ama gelecekte ne olur bilemeyiz. Bakacağız." dedi.

markusss-2.jpg

"Yapmamız gereken tek şey kesinlikle çok çalışmak"
Oyuncular üzerinde baskı olduğunu belirten Alman çalıştırıcı, " Kulübün ve oyuncuların bulunmuş olduğu durum sebebiyle üzerlerinde baskı olması çok normal. Ve ben de onlara daha fazla baskı yapmak istemiyorum. Buna da gerek yok. Onlara biraz daha öz güven aşılamaya çalışıyorum ki kendilerini iyi hissetsinler, güçlü hissetsinler ve onlara her zaman yardımcı olabilecek birisinin olduğundan emin olsunlar. Burada yapmamız gereken tek şey kesinlikle çok çalışmak. Ben buraya geleli sadece 3 hafta oldu. Şimdi yapılabilecek transferlerle alakalı da düşünmek istemiyorum. Yüzde yüz konsantremiz şu an elimde bulunan oyuncularla sahaya odaklanmak. Bazen geçmişte yapılan transferler katkı sağlayamayabiliyor ki bu gelecekte de tekrar edebilir. Eğer transfer yasağı gelmezse çok akıllıca transferler yapmamız gerekiyor. Transfer sezonunun tekrardan açılmasına iki ay gibi bir süre var. O zamana kadar da çok güzel bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmemiz ve doğru yolda ilerlememiz gerekiyor." diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.