Sarıcaoğlu'ndan Murat Kırlangıç'a Ziyaret

Sarıcaoğlu'ndan Murat Kırlangıç'a Ziyaret
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç'ı ziyarete etti.

Başkan Sarıcaoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve eski Ak Parti İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya ile birlikte Amasya Ticaret Sanayi Odası Başkanını makamında ziyarette bulundular. Nezaket ziyaretinde Başkan Kırlangıç'a yoğun iş temposunda başarılar dilediler.Başkan ibrahim Sarıcaoğlu sayın Kırlangıç'a Kavak ile ilgili projelerinden bahsetti.Başkan Kırlangıç ziyaretlerinden dolayı Sarıcaoğlu, Yüksel ve Başkaya'ya teşekkürlerini ve memnuniyetini dile getirdi.

KAVAK BÜYÜK İLÇE OLACAK
Başkan Kırlangıç yapılan toplantının ardından şunları söyledi:
"Kavak ilçesi şirin bir ilçe olup gelişmeye müsait bir yapıya sahiptir.Başkan Sarıcaoğlu'da Kavak ilçesini daha yaşınılabilir bir ilçe haline getirmek için çalışmalarına devam ediyor.İnanıyorum ki Kavak ilçesi Başkan Sarıcaoğlu'nun projeleri ile çok iyi noktalara gelecek ve büyük bir ilçe olacak.Projelerinden bahsettiğinde onun gözlerindeki azmi ve heyecanı gördüm." Kavak'ın büyük bir ilçe olacağına şüphem yoktur diyerek sözlerini bitirdi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Başkan Sarıcaoğlu Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç'a güzel temennileri ve nezaketinden dolayı teşekkürlerini arz etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.