Sarıcaoğlu'na Rekor Destek

Sarıcaoğlu'na Rekor Destek
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde doğduğu Akbelen Mahallesi'nden (köyünden) rekor destek geldi.

%95 İle Rekor Destek Geldi
Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi;"İlçemizin en yüksek seçmenine sahip mahallesi (köyü) Akbelendir. Burada 300 seçmen bulunmakta. Bu seçmenlerimizin %95'lik kısmı Ak Parti'ye oy vererek rekor destek ile yanımızda olduklarını bir kez daha gösterdiler.1 Kasım seçimlerinde yüksek katılım ve rekor bir oyla destek olan tüm hemşehrilerimize vermiş oldukları büyük destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kavak En Çok Oy Artıran İlçe Oldu
Başkan Sarıcaoğlu, "Kavak ilçemizde 7 haziran 2015 genel seçimlerinde Ak Parti %53 oy oranına sahipken, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde  %67,9'luk oy alarak Samsun ilçeleri arasından en çok oyunu artıran ilçe oldu. Tüm hemşehrilerimize bizlere genel seçimde büyük destek verdikleri için çok  teşekkür ediyorum. Bizlere sonuna kadar güvendiklerini birkez daha gösterdiler. Onları mahçup etmeyip gerekli tüm hizmetleri sunacağımızı ve elimizden geleni yapacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum