Sarıcaoğlu Parke Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Sarıcaoğlu Parke Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu yapımı devam eden parke çalışmalarını yerinde inceledi.

19 mayıs mahallesi saygı sokak'ta yapımı devam eden parke ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, vatandaşlar ile sohbet etti.

"YOL MEDENİYETTİR"

Sarıcaoğlu, "İlçemizin daha yaşanılabilir bir hal alması için parkesiz ve kaldırımsız sokak bırakmamamız gerekiyor. Şuan ekiplerimiz el birliği ile ilçemizi daha yaşanılabilir bir hale getirebilmek için var güçleri ile çalışıyor. Amacımız ilçemizi daha modern bir yer haline getirebilmek. Yol medeniyettir, yollarımız ilçemizin aynasıdır. Yol açma ve parke çalışmaları yapılırken ilk amacımız vatandaşlarımızın mağdur olmamasını sağlamak. Kaldırımlarımızı ve yollarımızı ilçemize yakışır bir dizaynda yapıyoruz sırf olsunda nasıl olursa olsun mantığını asla kabul etmiyoruz " dedi.

BAŞKANIMIZ ÇALIŞIYOR

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun herzaman yanlarında olduğunu vurgulayan mahalle sakinleri sözlerine şöyle devam etti; "Yiğidi öldür hakkını yeme, başkanımızla ne kadar iftihar etsek azdır. İlçemizin daha güzel olması için elinden gelen tüm çabayı sarf ediyor. Kapılarımızın önlerini çamurdan kurtardı bizlere daha güzel yollar verebilmek için elinden geleni yapıyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.