Sarıcaoğlu Gençlerle Buluştu

Sarıcaoğlu Gençlerle Buluştu
Kavak Atatürk Parkında gençlerin sorun ve isteklerinin masaya yatırıldığı istişare toplantısı düzenlendi.

Atatürk Parkında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Samsun Milletvekili ve adayı Hasan Basri Kurt, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, On Dokuz Mayıs Fakültesi  (OMÜ) Kavak Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, Kavak Güreş Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri  Kavak'lı Şirinler, Milli, Malatya ve Samsun Spor eski  futbolcularından Celil Sağıroğlu, Söğütlübahçe Samsunspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Erdem Ayaz, katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Hasan Basri Kurt, "Siz gençler Türkiye'mizin geleceği, teminatısınız. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye  Cumhuriyetini sizlere emanet etmiştir.Hayatta başarılı olabilmenin sırı çalışmaktan geçer. Sizlerde hayatta başarılı olabilmek için çalışmanız ve yenilikler noktasında arayış içerisinde olmalısınız."dedi.

Milli, Malatya ve Samsun Spor Eski Futbolcularından Celil Sağıroğlu, spor yapmanın önemini anlattı.

Bu toplantının siyasetle ilişiğinin olmadığı açıklamasında bulunan Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, belediyenin gençlere yönelik yaptığı hizmet ve yapacağı hizmete ilişkin  projeler hakkında bilgi verdi, sorun ve isteklerini dinledi. Samsun Spor karşılaşmalarına gidebilmek için otobüs talebinde bulunan Kavaklı Şirinlerin bu isteğine Başkan Sarıcaoğlu, Samsun Spor'un kendi sahasında yapacağı her  karşılaşmaya, deplasmanda yapacağı 4 karşılaşmaya belediye otobüsünün tahsis edileceği sözünü verdi.

Toplantı, Belediye Başkanı Sarıcaoğlu'na, Ayaz'ın plaket, Sağıroğlu'nun, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun maskının verilmesinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.