Sarah Brightman 9 Kasım'da İstanbul'da

Sarah Brightman 9 Kasım'da İstanbul'da
70. yılını kutlayan Yapı Kredi'nin ana sponsorluğunda Map İletişim ve SA Organizasyon'un düzenlediği...

“Good Music In Town” konserleri kapsamında dünyanın en ünlü sopranosu Sarah Brightman, 9 Kasım'da Ülker Sports Arena'da hayranlarıyla bir araya gelecek.

Dünyaca ünlü opera baladlarını, klasik müzik eserlerini kendine özgü bir yorumla sanatseverlerle buluşturan, tüm zamanların en çok satan İngiliz sopranosu, aktris, şarkı sözü yazarı ve dansçısı Sarah Brightman İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşatacak.
Dünya çapında 30 milyonluk albüm satışı, 40'ın üzerinde ülkede aldığı 180 Altın ve Platin ödülü ile dünyanın en önemli kadın vokallerinden Sarah Brightman'a İstanbul konserinde, 60 kişilik senfoni orkestrası eşlik edecek.
Klasik crossover müzik hareketinin öncüsü ve 3 oktavı aşan ses aralığıyla ünlenen Sarah Brightman, Billboard dergisinin dans ve klasik müzik listelerine aynı anda 1. sırada girmiş tek sanatçı. “Phantom of the Opera”, “Cats”, “Requiem” ve “Aspects of Life” gibi müzikal yapımlarda da sahne alan, Barselona Olimpiyat Oyunları'nda José Carreras ile birlikte seslendirdiği “Amigos Para Siempre” ve ardından Andrea Bocelli'yle seslendirdiği “Time To Say Goodbye” ile büyük bir ivme yakalayan Sarah Brightman'ın konser biletlerine Biletix'ten ulaşabilirsiniz. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.