ŞAPKAYI KİM ÖNÜNE KOYACAK?

ŞAPKAYI KİM ÖNÜNE KOYACAK?
Taraftarlar iç sahada gelen şok mağlubiyet sonrası faturayı kime keseceğini bilemiyor. Skordan bağımsız olarak oyun anlamında da mağlup olan Kırmızı Şimşekler cephesinde moraller bozuk.

ARADAKİ İNCE ÇİZGİ...
Son haftalarda oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Yılport Samsunspor'da hem futbolcular hem de taraftarların kendine duyduğu güven ilk bakışta anlaşılıyordu. Bu düşünceyle çıkılan Keçiörengücü maçında futbolun neden bu kadar sevilen bir oyun olduğunu görmüş olduk. Kulüplerin isimleri, form durumu, taraftar avantajı ve diğer etkenlerin hepsi Kırmızı Şimşekler'den yana olsa da sahada "futbol" oynayan takım deplasman ekibiydi. Kendine güvenmek ile rehavet arasında var olan ince çizgi; Samsunspor'da rehavete kayınca, iç sahada gelen mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

TEK ÇARE SARIYER DEPLASMANI
Yılport Samsunspor'da her şey güzel giderken gelen sarsıcı mağlubiyet sonrası fatura kime kesilecek bilinmiyor. Teknik heyete mi? Futbolculara mı? Yoksa yağmur çamur demeden stadı dolduran binlerce Yılport Samsunspor sevdalısına mı? Maç öncesi galibiyetten kesinlikle emin olan ve hatta fark bekleyen taraftarlar Keçiörengücü'nün etkili oyunu karşısında çaresiz kalan Yılport Samsunspor futbolcularına tepkili. Önceki hafta 1 puana inen fark sonrası, Sarıyer'in puan kaybedeceğine de inanıyordu. Bir anda 4 puana çıkan fark sonrası reçete olarak haftaya zorlu deplasmanda takımlarından galibiyet bekleyen Yılport Samsunspor taraftarları, pazar günü sahada gördükleri kötü futbolu ancak böyle hafızalarından silecek. 

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.