SANDIKÇI SÖZÜNÜ YEMEDİ!

SANDIKÇI SÖZÜNÜ YEMEDİ!
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, işçilerin maaşının ödenmemesi üzerine mağdur olan işçilere seçimden önce verdiği sözünü yerine getirdi.

Canik Belediyesi'nin eski başkanı Osman Genç'in arkasında borç içinde bir Belediye bırakmasına rağmen seçim zamanı hiç desteklemediği hatta engelleme girişimleri olduğu bilinen seçimin kazanan başkanı İbrahim Sandıkçı işçilerin maaşının ödenmemesi üzerine mağdur olan işçilere seçimden evvel söz vermişti.

PERSONEL MAAŞI ÖDENDİ
Personel maaşlarını ödediklerini ifade eden Sandıkçı, "Biz göreve geleli çok kısa bir süre oldu. Bu kısa sürede mali anlamda önemli çalışmalar yaptık. Disiplinli çalışmamızı sürdürerek inşallah belediyemizi daha iyi bir ekonomik istikrara kavuşturacağız. Seçim öncesi 'Reçetemiz hazır' demiştik ve personel maaşlarını ödeyeceğimiz sözünü vermiştik. Peygamber efendimizin 'İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz' sözüne uyarak ayın 15'inde yani zamanında maaşları yatırdık. İnşallah yine kısa zamanda personelimizin geçmişe dönük maaş alacaklarını da ödeyeceğiz" dedi.

xcfafcdasc.jpg

YETKİLERİ ELE ALDI
Osman Genç, kendisini ziyaret etmek isteyen Demir ve Sandıkçı'ya randevu vermeyerek adeta belediyenin kapılarını iki isme kapatmıştı. Osman Genç, İbrahim Sandıkçı'nın düzenleyeceği etkinlikler için parasıyla belediyenin tesislerini kiralama taleplerinin de Osman Genç tarafından red edildiği iddiaları seçim arifesinde basına yansımıştı. Canik Belediye Meclisi ilk toplantıda Sandıkçı'ya Osman Genç'in 2014-2019 yıllarını kapsayan son 5 yılını incelemesi için yetki verdi. Osman Genç'in son 5 yılını incelemek için meclisten yetki alan İbrahim Sandıkçı'nın yapacağı inceleme sonucunda belediyede çok sayıda yolsuzluk ve usulsüzlük bulacağı öne sürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.