Sandıkçı; biz, Canik’teki değişim siyasetinin adresiyiz…

Sandıkçı; biz, Canik’teki değişim siyasetinin adresiyiz…
AK Parti Canik Belediye Başkan A.Adayı İbrahim Sandıkçı 'Vicdan' kavramı bizim kılavuzumuz olacaktır dedi.

'Bizim görevde olduğumuz Canik aktif ve çok boyutlu bir ilçe olacaktır' diyen AK Parti Samsun 2. Merkez İlçe Başkanı AK Parti Canik Belediye Başkan A.Adayı İbrahim Sandıkçı; “Canik bölgesinde tayin edici bir rol üstlenmeye bizimle devam edecektir” Dedi…
Sandıkçı şunları kaydetti;
“Bizim görevde olduğumuz bir Canik; büyük ve merkezi bir ilçe olmanın gereği olarak aktif ve çok boyutlu kalkınmasını sürdürecek tarihsel misyonundan kaçmayacak, bölgesinde ve Samsunda tayin edici bir rol üstlenmeye devam edecektir.
Biz değişim siyasetinin adresiyiz, gücümüzü milletten alır hesabımızı yine bu aziz millete veririz. Bu çerçevede yediğimiz her lokmanın hesabını kılı kırk yararak yapacağımızı, attığımız her adımı en hassas vicdani kıstaslarla ölçüp biçeceğimizi herkesin bilmesi gerekir. Bizim bağlı bulunduğumuz, Türkiye'yi aydınlık günlere taşıyan AK İktidar, siyasetin şeffaflaşması ilkesini yeniden gündeme getiren ve bu iddiasını hayata geçiren tek iktidardır. Bizlerde Canik'te “vicdan” kavramını atacağımız her adımda kendimize kılavuz edineceğiz.
Milletimizin yüksek menfaatlerini, ilçemizin uzak hedeflerini ucuz popülizme, günlük politikaya feda etmekten şiddetle kaçınacağız. Canik'in istikametini bir daha çözümsüzlüklere, husumete, krizlere çevirmemek için Canik'li hemşerilerime yakışır bir duruş sergileme mecburiyetimiz vardır.
Canik bugün bulunduğu konumdan çok daha ilerilere gidecekse, bunu dünün siyasi çatışmalarına, boş polemiklerine takılıp kalan anlayışlarla değil, gözünü geleceğe çeviren, sadece Canik için düşünüp, sadece Canik için proje üreten, mesaisini sadece Canik'li hemşerilerimizin mutluluğu için harcayacak dinamik beyinlerle yapacaktır” Dedi…


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.