Sanayileşme ile tersine göç hızlanacak

Sanayileşme ile tersine göç hızlanacak
Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz çalışmalar kapsamında kırsal mahallelere olan ziyaretlerine devam ediyor. İkiz; “Sanayileşme ile tersine göç hızlanacak” dedi.

Karameşe,Taşkaracaören, Güvercinlik ve Kale Mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Ak Parti Havza Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal,MHP Havza İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

mi4.jpg

Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz mahallelerde yapmış olduğu konuşmalarda Havza’da nüfus artışı yaşandığını ifade ederek; “Havza’da atılan sanayileşme adımları ile son yıllarda nüfus artışı yaşanmakta. Kurulmasında büyük çabaların olduğu Havza Organize Sanayi Bölgemizde üretim arttıkça istihdam artmakta. İnsanımızın doğduğu yerde doyması için Havza OSB’ye daha fazla yatırımcı kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçemizde sanayileşme ile birlikte tersine göç hızlanacak. Havza OSB’yi Karadeniz’in en büyük OSB’si yapmakta kararlıyız ve tüm gücümüz ile bunun için çalışacağız.”dedi.

mi1.jpg

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise 31 Martta Cumhur İttifakı olarak büyük bir zafere daha imza atacaklarını belirtti. MHP Havza İlçe Sekreteri Muammer Düzgün’de birlik ve beraberlik içerisinde Havza için çalışacaklarını ve amaçlarının Havza’ya hizmet olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.