SANAYİ ESNAFI PERİŞAN

SANAYİ ESNAFI PERİŞAN
Tekkeköy İlçesi Sanayi esnafı dertli. Bir türlü bitmeyen çalışmalardan dolayı üst geçit yapımında çile çeken esnaf, köprü trafiği rahatlatır diye düşünürken, üst geçit de çare olmadı.

KUYRUK VAR
Üst geçidi kullanmak isteyen araçlar Belediye Evleri'nden Petrol Ofisi kavşağına kadar kuyrukta beklemek zorunda kalıyor. Kuyrukta bekleyen araçlar yüzünden trafik tamamen durma noktasında.
Bu durumdan şikayetçi olan esnaf, sanayi girişine molozlarla barikat kurulmasına da bir anlam veremiyor. Molozlar yüzünden esnaf işine gidemiyor.
BİR İŞ BİTMEDEN DİĞERİNE GEÇİLİYOR
Esnaf Büyükşehir'in bu uygulamasından bıkma noktasına gelmiş. Bir iş bitmeden diğer bir işe başlanması esnafı zor durumda bırakıyor. Sanayi esnafı, "Yolun durumu ortada, esnaf olarak bizler perişan durumdayız. Yol yapımındaki uygunsuz çalışma şekli kazaların artmasına neden oluyor. Bu kadar ilgisizlik olmaz" dedi.
ARAÇLAR SANAYİYE GİREMİYOR
Bir başka esnaf,"Yolda düzenli bir çalışma yok. Yerel Yönetimdeki yetkililerden işi yapan firmaları zorlamalarını ve yolun bir an önce bitmesini istiyoruz. Kaplumbağa misali çalışma yapılıyor. Kaç ay oldu herhangi bir ilerleme yok. Yol çalışmasından dolayı araçlar sanayiye giremiyor. Müşteri gelmiyor. İşlerimizi durma noktasına geldi. Bir an önce yolumuzun tamamlanmasını bekliyoruz" dedi. Erdal Ündücü



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.