SANATIN KALBİ PİAZZA’DA ATIYOR

SANATIN KALBİ PİAZZA’DA ATIYOR
Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Samsun Piazza, sanatseverleri de bir araya getiriyor

Ressam Gülten Kocabaş’ın öncülüğünde 2 yıl boyunca 13 kişi tarafından hazırlanan resimler Piazza AVM’de 5-12 Aralık tarihleri arasında sergilenecek.

Açıldığı günden bu yana renkli etkinlikleri, kampanyaları ve bünyesindeki seçkin markaları ile Karadenizlilerin buluşma noktası olan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, sergilere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Piazza AVM, Çizgi Sanat Evi’nin sahibi Ressam Gülten Kocabaş ve 13 öğrencisinin 2 yıllık çalışmaları sonucunda ortaya çıkan resim sergisini 5 – 12 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Piazza Sanat Galerisi’nde 7 gün boyunca sürecek olan resim sergisinde, 49 adet yağlı boya, 3 adet karakalem çalışması olmak üzere toplam 52 adet tablo yer alıyor. Sanatın kalbinin atacağı Piazza’da sergilenecek resimler Gülten Kocabaş, Ayşe Bayraktar, Azime Atlı, Emine Çelik, Esin Parmak, Fatma Ergin, Gülden Gürel, Halime Başural, Hava Nur Koca, Mualla Zengin, Nevin Mercan, Nihal Turgut, Selda Altay ve Şenel Demircioğlu’na ait. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum