SAMÜ'YE NEZAKET ZİYARETİ

SAMÜ'YE NEZAKET ZİYARETİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal Samsun Üniversitesine ziyarette bulundu. 

Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin’in konuklarını ağırladığı ziyarette Genel Sekreter İlhan Bayram ve beraberindeki heyet yapımı devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.  Genel Sekreter Kesgin, “Ziyaretten büyük memnuniyet duyduk. Sayın genel sekreterimizle Samsun Üniversitesi’nin yapılanması ve gelecek vizyonu ile ilgili karşılıklı istişarede bulunma fırsatı yakaladık. Gelecekte ilimiz ile ilgili çalışmalara ve planlamalara ait geniş çerçeveli bir istişaremiz oldu.” diyerek “Samsun Üniversitesi’nin kuruluşundan itibaren gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri nedeniyle başta Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir olmak üzere SBB Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın şahsında tüm yönetim birimlerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

image-001.png

SBB Genel Sekreteri İlhan Bayram, “Samsun Üniversitesi öğrencilerinin ulaşımlarının kolaylaştırılması ve yol kalitesinin arttırılması amacıyla başlattıkları çalışmaları en kısa sürede tamamlayacaklarını belirterek şehrimizde kurulan yeni üniversitenin Samsun kimliğinin hak ettiği yere ulaşmasında önemli katkısının olacağına gönülden inanıyoruz. Henüz bir yılını yeni tamamlamış olan üniversitemizin gelişim sürecini yakından takip ediyoruz. Bu hususta özverili çalışmalarından dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın ve tüm çalışma arkadaşlarını gönülden tebrik ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikle üniversitemizin 19 Mayıs ilçesinde yer alan Ballıca Yerleşkesi’nin ulaşım altyapısını iyileştirici çalışmalarımızı tamamladık, şu anda da Canik Yerleşkesi’ne ulaşımın sağlandığı Hasköy Mevki-Canik Yerleşkesi arasındaki güzergahı çift şerit halinde kullanılmasını sağlayacak sıcak asfaltlama çalışmalarımızla ulaşım alt yapısını güçlendiriyoruz. Öğrencilerimiz, öğretim üyelerimiz, üniversite yönetimimiz ve elbette halkımızın, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir beyin önderliğinde şehrimizin yarınları için büyük özveri ve itina ile çalıştığımızı bilerek müsterih olmasını temenni ediyorum. Büyükşehir Belediye başkanlığımız şehrimizin yarınları için çalışıyor, biz de hem üniversitemizle ortak çalışmalar yapacağımız alanları belirleyebilmek hem de devam eden çalışmalarımızı yerinde denetleyebilmek maksadıyla sayın genel sekreterimiz Doç. Dr. Salih Kesgin’in şahsında Samsun Üniversitemizi ziyarete geldik. Samsun’un yarınları için aynı heyecanı hissettiğimizi gördüğümüz bir iletişim zemini yakaladık.” dedi. Ziyaret, genel sekreter Kesgin ve Bayram’ın beraberindeki heyet ile birlikte Canik Yerleşkesi’nde devam eden ulaşım altyapı çalışmalarını yerinde incelemesi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.