SAMULAŞ'TA YENİ DÖNEM

SAMULAŞ'TA YENİ DÖNEM
Uzun yıllar İstanbul, Ankara, Kayseri, Malatya gibi illerde görev yaptıktan sonra memleketine dönen Enver Sedat Tamgacı, "Tüm çabamız Samsunlulara rahat ve modern bir ulaşım hizmeti sunmak için olacaktır" dedi.

Samsun’da, Hafif Raylı Sistem’in işleticisi Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Samsun Proje Ulaşım İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. A.Ş.(SAMULAŞ)'a geçtiğimiz günlerde 'Genel Müdür' olarak atanan Enver Sedat Tamgacı, yeni görevine başladı.

samulas-mudur7.JPG

YÖNETİCİ VE ÇALIŞANLARLA TOPLANTI
Cuma günü SAMULAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan'dan görevi devralarak Genel Müdür koltuğuna oturan Enver Sedat Tamgacı, ilk olarak tüm birimleri ziyaret etti ve toplantılar düzenledi. Mevcut durum, sistemin işleyişi ve verilen tüm hizmetler hakkında bilgi almak üzere ilgili birim yönetici ve çalışanları ile bir araya gelen Tamgacı, hafta sonunda da raylı sistem hattı ve otobüs işletme hizmet noktalarını gezerek yerinde incelemelerde bulundu.

samulas-mudur9.JPG

OMÜ KAMPÜS HATTI'NDA İNCELEME
Yeni Genel Müdür Enver Sedat Tamgacı, hafta sonu mesaisine ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in talimatıyla, yapımı tamamlanarak sürüş testleri devam eden Samsun Raylı Sistem 3'üncü Etabı olan OMÜ Kampüs İçi Hattı'nı gezerek başladı.  Genel Müdür Enver Sedat Tamgacı, raylı sistem aracı ile bölgeye test sürüşü gerçekleştirdi ve ilgili birim müdürlerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

samulas-mudur2.JPG

SAMSUNLULARA HİZMET ETMENİN ONURU

Ulaşım ve raylı sistem sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi bulunan ve son olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Malatya Ulaşım MOTAŞ A.Ş.'nin genel müdürü olan Enver Sedat Tamgacı, "Hizmet yolculuğumu bundan böyle çok sevdiğim memleketimde devam ettirecek olmanın heyecanı, mutluluğu ve onuru içerisindeyim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ile birlikte Samsun'da yepyeni bir dönemin başladığını hepimiz biliyoruz. Ben de bu yeni dönemde değerli başkanımıza ve Samsunlulara layık olmak için çalışacağım" dedi.

samulas-mudur8.JPG

'GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ...'
SAMULAŞ'ın, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli iştiraklerinden, en önemli hizmet birimlerinden oluğuna vurgu yapan Tamgacı, "^SAMULAŞ, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de değerli Samsunlulara hizmet için yarışacaktır. Benim en büyük çabam ise bu hizmet çıtasını daha da yükseğe çıkartmak olacaktır. Samsunlulara rahat ve modern bir ulaşım hizmeti sunabilmemiz için gecemizi gündüzümüze katacağız" diye konuştu. (Soner Süren)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum