SAMULAŞ'TA 'GÜZERGÂH' TOPLANTISI

SAMULAŞ'TA 'GÜZERGÂH' TOPLANTISI
Samsun'da ulaşım hizmetlerini sunan SAMULAŞ, Genel Müdür Enver Sedat Tamgacı başkanlığında 'Güzergah ve Planlama' toplantısı yaptı. Tamgacı, "Hedefimiz, maksimum performans ile Samsunlulara hizmet edebilmektir" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Proje Ulaşım İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. A.Ş.(SAMULAŞ) Genel Müdürü  Enver Sedat Tamgacı başkanlığında yapılan toplantıda şirkete ait Ring/Ekspres ve Terminal Hat güzergahları yeniden gözden geçirildi, otobüslerle ilgili şikayetler ve mevcut durumlar ele alındı, ayrıca planlama çalışmaları da masaya yatırıldı.

samulas-toplantisi-1.jpeg

OTOBÜSLERİN MEVCUT DURUMU VE GÜZERGÂHLAR
Genel müdür yardımcıları ve Otobüs İşletme Müdürü'nün de katıldığı toplantı sonrası bir açıklamada bulunan Genel Müdür Enver Sedat Tamgacı, "Tramvay ve otobüs güzergahlarımızı yeniden ele alarak hatlar üzerinde yaşanması muhtemel problemlerin önlemini aldık. Ayrıca otobüslerimizin mevcut durumlarını gözden geçirirken vatandaşlarımızdan gelen şikayetler değerlendirildi. Hedefimiz maksimum performans ile Samsunlulara ulaşım hizmeti sunabilmektir" dedi.

samulas-toplantisi-3.jpeg

HIZLI, EKONOMİK, MODERN, KONFORLU...
SAMULAŞ'ın, her gün onbinlerce Samsunlu'ya yolculuk ve ulaşım hizmeti verdiğini hatırlatan Genel Müdür Tamgacı, "SAMULAŞ, her gün gelişen ve değişen Samsun'da halka daha hızlı, ekonomik ve modern, aynı zamanda konforlu ulaşım sağlamayı görev ve ilke edinmiş bir kurumdur.  Bu hizmeti sağlarken üstün teknolojik alt yapının geliştirilmesine özen gösteriyor, personelimizin iyi eğitimli, donanımlı olma özelliklerini koruyoruz" diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.