SAMULAŞ’ TAN YOLCU REKORU

SAMULAŞ’ TAN YOLCU REKORU
Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. tarafından yönetilen tramvaylar geçen geçen cuma günü yolcu rekoru kırdı. 1 günde 98 bin 352 yolcu taşındı. Büyük Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Daha sorunsuz ve güvenilir bir ulaşım için yoğun bir çaba gösteriyoruz” dedi.

Yaklaşık 13 yıldır Samsun'da hizmet veren tramvaylar kurulduğu günden bu yana en fazla yolcuyu 20 Mayıs Cuma günü taşıdı. 1 günde 98 bin 352 yolcuya hizmet veren SAMULAŞ A.Ş., 65 vatman 28 tramvayla 311 sefer yaptı. En fazla yoğunluğun yaşandığı duraklar ise Türk-İş ve Cumhuriyet Meydanı oldu.

SAMULAŞ A.Ş. Genel Müdürü Gökhan Beler, "Tramvaylar, Samsunlulara kaliteli ve konforlu ulaşım hizmeti sunmaya devam ediyor. Cuma günü toplu taşıma araçlarımızda görülen rekor yolcu sayısı, hizmet noktasında halkımızın memnuniyetini de göstermektedir. Yaptığımız planlamayla maksimum yolcu sayısına ulaştık ve sorunsuz şekilde yoğunluğa cevap verdik. Araç başına düşen yolcu sayısı olarak Türkiye'de en fazla yolcuyu taşıyan raylı sistem SAMULAŞ. Bu da aslında kamu kaynaklarının verimli kullanıldığının bir göstergesi” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DEMİR: GÜVENİLİR BİR ULAŞIM İÇİN YOĞUN ÇABA İÇERİSİNDEYİZ
Samsun Büyük Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “Daha sorunsuz ve güvenilir bir ulaşım için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Samsun'da ulaşımın en önemli ayağı raylı sistem. Gerekli yatırımlarla Samsunlulara daha konforlu bir yolculuk sunmak adına çalışmalarımız devam ediyor. Yolcu rekoru kırdığımız günde SAMULAŞ 'ta görev yapan herkesi göstermiş oldukları yoğun ve sorunsuz performanstan ötürü kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.