SAMULAŞ’ TAN YAZ TARİFESİ​

SAMULAŞ’ TAN YAZ TARİFESİ​
Yaz döneminin başlaması, Okulların kapanması Ramazan ayı başlangıcı ile beraber değişen yolcu mobilitesi ve değişen ulaşım talepleri doğrultusunda...

Tramvay ve ekspres hatlarda 18 Haziran 2015 Perşembe gününden itibaren yaz sefer programları uygulanmaya başlanacak.

18 Haziran Perşembe gününden itibaren yoğun saatlerde Tramvaylar 5 dakikada bir hareket etmeye başlayacak. Ayrıca kış döneminde 23.45 olan son tramvay hareket saati yapılan düzenleme ile 00.00’ da olacaktır.

Yine 18 Haziran 2015 tarihinden itibaren, Ondokuzmayıs Üniversitesi – Belediyeevleri arası hizmet veren E1 Ekspres otobüsleri yoğun saatlerde 10 dakikada bir karşılıklı hareket edecektir.E1 Ekspres Otobüslerin 23.00 olan son hareket saati 23.30 olarak değiştirilmiştir.

Ayrıca Özel Halk Otobüsleri tarafından işletilen Taflan – Belediyeevleri arası hizmet veren E2 Ekspres otobüslerinin işletimi Samulaş ve Özel halk otobüsleri tarafından ortak olarak yürütülecek ve 07.00-22.00 saatleri arasında 30 dakika aralıklarla karşılıklı hareket edecektir.

Ringlerde ise herhangi bir saat ve güzergâh değişikliği yapılmamıştır.

Tramvay, Ekspres ve Ringlere ait detaylı sefer programlarına Tramvay Gazetesinden veya Samulaş A.Ş.’ nin Resmi İnternet Sayfası olan www.samulas.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Kamuoyuna duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.