SAMULAŞ KALİTESİNİ TESCİLLEDİ

SAMULAŞ KALİTESİNİ TESCİLLEDİ
Samsunlulara kaliteli ulaşım hedefleyen SAMULAŞ A.Ş., aldığı belgelerle kalitesini tescilledi. ‘Entegre Yönetim Sistemi Belgeleri’ni alan Genel Müdür Enver Sedat Tamgacı, “Hedefimiz kaliteli ulaşım” dedi.

Kurumsal değerler ve yasal mevzuatları çerçevesinde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyeti Yönetim Sistemi ile ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemini kapsayan entegre yönetim sistemini tamamlayan SAMULAŞ AŞ, kalitesini aldığı belgelerle taçlandırdı. SAMULAŞ AŞ’nin ‘Entegre Yönetim Sistemi Belgeleri’ düzenlenen törenle Alberk QA Technic tarafından SAMULAŞ A.Ş. Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı’ya verildi.

samulas-001.jpg

İŞİMİZ YENİ BAŞLIYOR
Hizmet kalitesi ve vatandaş memnuniyeti artırma konusunda sürekli gelişim içinde olduklarını belirten Tamgacı, “Bu belgeler birer araçtır. Biz vatandaşlarımızın beklentilerini, ihtiyaçlarını ve mevzuat şartlarını karşılama noktasında tüm dünya tarafından kabul görmüş standartları oluşturma anlayışındayız. İşimiz yeni başlıyor. Mayıs 2019 tarihinden itibaren başlattığımız kurumsallaşma çalışmalarımızı sürekli iyileştirme ve risk yönetimi ile ele alarak süreç yönetimi şeklinde revize ettik. Bu çalışmalar doğrultusunda, yönetim sisteminin ilgili standart gerekliliklerini karşılayarak, denetim süreçlerini başarıyla tamamladık ve yönetim sistemi belgelerini almaya hak kazandık” dedi.

RAHAT VE KONFORLU ULAŞIM
Çalışanlara yönelik iç denetim mekanizması oluşturduklarına işaret eden Tamgacı, “Tüm bu çalışmalarda sürekli iyileştirmeleri performans yönetim sistemi ile yapıyoruz. 27 personelimiz toplam 920 saat eğitim, mentorlük ve danışmanlık hizmeti aldı. Bu çalışmalara ek olarak çevreye karşı duyarlılığımızı biraz daha ileri taşıyarak ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi ile etkin enerji yönetimi çalışmalarına başladık. ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve EN 13816 Yolcu Taşımacılığında Hizmet Kalitesi Yönetimi standartlarına yönelik çalışmalarımız da devam etmektedir. ‘Rahat, konforlu ve kaliteli ulaşım hizmeti sunmak’ sözüyle çıktığımız yolda vatandaş memnuniyeti için çalışmaya devam edeceğiz. Bu belgeler kurumumuza hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum