Samsun’un trafik sorununa neşter

Samsun’un trafik sorununa neşter
Türkiye'nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Samsun'daki müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak ve trafikte kaybettikleri süreyi en aza indirecek bir uygulamaya imza attı. Turkcell'den Türkiye'nin en kapsamlı, gerçek zamanlı navigasyon

Türkiye'nin en kapsamlı navigasyon ve trafik durumu uygulaması Turkcell YolBilgisi ile Turkcell'liler gitmek istedikleri her yere en hızlı ve kolay şekilde ulaşabiliyor. Gerçek zamanlı trafik bilgisi, en kısa rotayı belirleyebilme, adres bulma, seyahat süresi hesabı, sesli yönlendirme gibi özellikleriyle Turkcell'lilerin hayatını kolaylaştıran uygulama, Samsun'daki en yakındaki otopark, akaryakıt istasyonu, eczane gibi noktaları görüntüleyebiliyor, otopark ve akaryakıt istasyonlarındaki fiyat bilgilerini de cebe getiriyor

Turkcell YolBilgisi adlı uygulama, 500 binden fazla adres ve ilgi noktası ile bilinmeyen noktalara sesli yönlendirme yaparak kolayca ulaşım sağlıyor, rotayı belirlerken trafik bilgisini de kullanarak en hızlı güzargahı hesaplayarak trafikte kaybedilen zamanı en aza indiriyor. Üstelik Turkcell'liler 31 Ekim 2011'e kadar uygulamadan ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Turkcell YolBilgisi ile yol açık

YolBilgisi'nin standart navigasyon sistemlerinden farklı olduğuna dikkat çeken Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, “Yollardaki maksimum hız limitlerine göre hesaplama yapan standart navigasyon cihaz ve uygulamalarından farklı olarak Turkcell YolBilgisi, Samsun'daki anlık trafik durumunu biliyor ve süre hesabı ile rota planlamasını buna göre yapıyor. Trafik durumunu anlık ve harita üzerinde renklendirilmiş olarak görüntüleyen Turkcell YolBilgisi, Türkçe veya İngilizce sesli yönlendirme ile sürüş kolaylığı sağlıyor” dedi. Uygulamanın hız limitlerinin aşılması halinde ekrandan uyarı verdiğini belirten Emre Sayın sözlerine şöyle devam etti:
“Turkcell YolBilgisi uygulaması Samsun'daki en yakın eczane, benzin istasyonu ya da otoparkı bulma ve fiyat bilgilerini öğrenebilme gibi özellikleriyle fark yaratıyor. Turkcell müşterileri, bu uygulama sayesinde bulunduğu konumu ya da belli bir noktayı dilediği kişiyle de paylaşabiliyor. Böylece yol tarifi için uzun ve yorucu konuşmalar yapma gerekliliği ortadan kalkıyor. Bir kez daha Turkcell'in teknolojik üstünlüğünü kullanarak müşterilerimize Turkcell'li olma farkını yaşattık. Turkcell YolBilgisi ile bundan böyle Turkcell'linin yolu açık.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.