SAMSUN'UN MELEKLERİ ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

SAMSUN'UN MELEKLERİ ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE
Daha önce ulusal ve uluslararası bir çok başarıya imza atan Şampiyon Spor Kulübü'nün bayan boksörleri, bu kez de Şanlıurfa'ya madalya için gidiyor.

Türkiye Şampiyonası'na katılacak Samsun'un meleklerinin hedefi yeni şampiyonluklar elde etmek


SON HAZIRLIKLARINI YAPIYORLAR
Şampiyon Spor Kulübü'nün bayan boksörleri, 11-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlenecek Türkiye Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonası öncesi Boks Antrenörü Yusuf Beykoz nezaretinde son hazırlıklarını yapıyorlar. Pazar günü Şanlıurfa'ya gidecek olan eski Türkiye Şampiyonu ve Avrupa 3.'sü Ayşenur Yılmaz 57 kiloda, Türkiye Şampiyonu ve Gençler Dünya ikincisi Gamze Başar 60 kiloda, Türkiye Şampiyonu Şule Kabadayı 69 kiloda, Türkiye Şampiyonu ve Gençler Olimpiyat üçüncüsü Neriman Istık da 51 kiloda şampiyonluk kovalayacak.


'YENİ BAŞARILARLA DÖNECEĞİZ'
Şampiyona için kulüp tesislerinde sıkı hazırlanan bayan boksörler, Samsun'a yeni madalyalarla döneceklerinden emin. Bayan boksörler, "Çok iyi hazırlandık. İddialı bir şekilde gideceğimiz şampiyonada şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. Genç boksörlere güvenen antrenör Yusuf Beykoz da, şampiyonaya iyi hazırlandıklarını belirterek, Şanlıurfa'dan Samsun'a yeni başarılarla döneceklerini söyledi. Şampiyonada bayan boksörleri yalnız bırakmayacak olan Kulüp Başkanı İbrahim Başar da, alacakları madalyalarla Samsun'un adını bir kez daha duyuracaklarını belirtti.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.