SAMSUN’U FOKUS TEMSİL EDECEK

SAMSUN’U FOKUS TEMSİL EDECEK
Bu sene Fransa'nın başkenti Paris'te 8.si düzenlenecek ve dünya fotoğraf yarışmaları arasında en prestijli yarışmalar arasında sayılan FIAP Dünya Kupasına Samsun'dan FOKUS'ta katılacak...

Fotoğraf ve Kültür Sanat Derneği'nin uzun bir değerlendirme sonucu üyelerinin fotoğraflarından oluşan 20 adet fotoğraf FIAP 8. Kulüpler Dünya Kupası'na katılmak için belirlenerek başvuru aşamasına gelindi.
2012 yılında düzenlenen 7. FIAP Kulüpler Dünya Kupasına da katılan FOKUS, Dünya'da 48. ve Türkiye'de 7. olmuş aynı zamanda bir adet BRONZ Madalya'yı Samsun'a kazandırarak FIAP Dünya Kupası tarihinde bu ödülü Türkiye'ye kazandıran 2. dernek unvanını kazanmıştı.
Üyelerinin en başarılı fotoğraflar arasından yarışma şartları gereği 20 fotoğraf seçmek zorunda kalan FOKUS uzun ve zor bir değerlendirme sürecinin ardından dünya kupasına gönderecekleri 20 adet fotoğrafları belirledi.
Hedef: Dünya'da ilk 25 Fotoğraf Topluluğu içerisinde yer almak.
Değerlendirme sonrası açıklama yapan FOKUS Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa BÜLBÜL, “2012 yılında ilk defa katıldığımız 7. Dünya Kupası'nda çok büyük bir başarı elde ederek Türkiye'de yankı uyandırdık. Bu sene düzenlenecek organizasyonda da ülkemizi ve Samsun'u en iyi şekilde temsil etmeyi ve Dünya'da en iyi 25 fotoğraf topluluğu arasında yer almayı hedefliyoruz.” dedi.
Değerlendirme sonucunda FOKUS üyelerinden; Emre BOSTANOĞLU (4), Mustafa GÜRAL (4), Mustafa BÜLBÜL (3), Orhan KÖKSALAN (3), Şeref AKÇAY (2), Berat GÜDÜL (1), Hasan Naci AKYOL (1), Mehmet AKYÜZ (1), Mehmetcan DÜZGÜN (1) olmak üzere toplam 20 adet fotoğraf seçildi.
Paris kentinde organize edilen 8. FIAP Dünya Kupası sonuçlarının Aralık ayında açıklanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.