SAMSUN’U DÜNYAYA TANITACAĞIZ

SAMSUN’U DÜNYAYA TANITACAĞIZ
SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, “Samsun bizim en büyük sevdamız. Ustalık dönemimizde daha aktif daha dinamik daha teknolojik olacak, Samsunumuzu dünyaya tanıtacağız” dedi.

Pandemi dolayısıyla ertelenen kongreler, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile pandemi kuralları kapsamında yapılmaya başlanıyor.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, 7. Olağan Genel Kurul Toplantılarının 13 Mart 2021 Cumartesi yapılacağını duyurdu.

YILDIRAY BAŞ, YENİDEN ADAY
“Kararnamenin belirlediği şartlar çerçevesinde SADEF Yönetim Kurulumuz da ( 04.03.2021 tarih 2021/03 nolu Kararı) SADEF’in  7. Olağan Genel Kurul Toplantısını 13.03.2021 tarihinde yapma yönünde resmi kararını almıştır” diyen Baş, kongrenin 13 Mart 2021 Cumartesi günü saat 13.00 - 17.00 arası İstanbul Kağıthane Belediye Meclis Salonu’nda yapılması kararının ardından yeniden aday olduğunu açıkladı.

“SADEF’İN KOLLARI VATAN MİLLET SEVDALISI OLAN HERKESE AÇIK”
“Çok işler yaptık ama daha yapacaklarımız bitmedi” diyerek adaylık noktasında iddialı konuşan Yıldıray Baş, SADEF’in kuruluşundan bugüne geçirdiği süreci şöyle özetledi:

“Biz SADEF olarak sadece Samsunlu hemşerilerimize katkı ve destek sağlamadık; aynı zamanda da birçok Sivil Toplum Örgütüne de öncülük ettik, destek verdik, yön gösterdik. Bu gayret ve iyi niyetimiz aynı çerçevede devam edecektir.

“SAMSUN BİZİM SEVDAMIZ SEVDAMIZI DÜNYAYA DUYURACAĞIZ”
SADEF’in kurucuları arasında yer almaktan her daim onur duymuşumdur. Sayman olarak başladığım bu değerli yola ilk genel kurulun ardından Genel Sekreter olarak devam ettim. 8 yıl büyük bir zevk ve azimle yaptığım Genel Sekreterlik görevimin sonrasında 2014 yılında gerçekleşen 5. Olağan Genel Kurulumuzda ekibimle birlikte Başkanlığa aday oldum. Ekibimle birlikte verdiğimiz iyi niyetli gayretlerimiz, RABBİMİZİN de nasibiyle 3 yıllığına Başkanlığa seçildik. 2017 yılında yapılan 6. Olağan Genel Kurulda da mevcut görevimize tekrar layık görülmenin onuruyla bugünlere geldik. Şimdi çok işler yaptık belki ama daha yapacaklarımız bitmediği için yeniden adayım. SAMSUN Sevdamız asla bitmeyecek ancak Samsun’umuza yapacaklarımız yarım kalmasın istiyoruz.” 

“ÇOK İŞLER YAPTIK”
Genel Başkan Yıldıray Baş, 2 dönem gerçekleştirdiği başkanlık süreci içerisinde yaptıkları çalışmalardan bazılarını ise şöyle özetledi:

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI 3 KERE AĞIRLAMA ŞEREFİNE NAİL OLDUK”
Samsun’un adını tüm ülkede ön plana çıkaracak ve Samsun’un tanınmasına ciddi katkılar sağlayacak SAMSUN TANITIM GÜNLERİ’nin yüksek katılımla yapılması noktasında ciddi çalışmalar yaptık ve başardık. Kuruluşumuzun 10. Yılını 9.bin kişilik salonda 10. Yıl pastamızı keserek kutlamanın gururunu yaşadık, yaşattık.

Samsun’un ülke genelinde daha iyi tanınması için tıka pasa doldurduğumuz 2 si Samsun Tanıtım Günleri ve 1’i Büyük Samsun Buluşması olmak üzere 3 programımızda Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlama şerefine nail olduk. Sayın CUMHURBAŞKANIMIZIN Samsun’a verdiği değeri SADEF aracılığıyla tüm ülkeye duyurdu.

Üyelerimiz için her daim projeler ürettik, çalışmalarımıza dâhil ettik. ŞEHİTLERİMİZİ sadece sözlü olarak anmadık. Çanakkale’nin Kurtuluşunun 100. Yılına özel organize ettiğimiz program kapsamında 55 otobüs ile Çanakkale’ye çıkarma yaptık, ŞEHİTLERİMİZE şükranlarımızı sunup bu güzel ülkemizi bize kazandırdıkları için duacı olduk.

Türkiye Genelinde bulunan 126 üye dernekleri ile birlikte kurumsallığımızı tamamlayarak Samsun’u Türkiye de ve Avrupa da Bölge Başkanlıkları nezdinde temsil ettik. 

Sevgi ve Hoşgörü Kahvaltı programlarımız sayesinde Samsunumuzun ve SADEF’in Samsunumuz için gayret, çalışma, projelerinin ve hedeflerinin siyaset kulvarında da bilinirliğini, etkinliğini anlattık.

“USTALIK DÖNEMİ İÇİN YOLLARA DÜŞTÜK”
2014 ve 2017 de yapılan kongreler olmak üzere 2 başarılı dönemi geride bırakan SADEF Başkanı ve 7. Olağan Genel Kurulda yeniden aday olduğunu açıklayan Yıldıray Baş, açıklamasında üyelerine şu ifadelerle seslendi:

“2 dönem (7 yıl) büyük bir gurur ve başarıyla yaptığım Başkanlık görevimi daha dinamik ve aktif bir kadro ile devam ettirmek için yeniden aday oldum. Çıraklık, kalfalık derken ustalık dönemimiz de daha iyi işler yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Samsunumuzu, daha bilinçli ve etkin kullanacağımız teknolojinin de katkılarıyla dünyaya tanıtacağız. GÜNEŞİN DOĞDUĞU ŞEHİR olan Samsun’umuzu SADEF olarak ALLAH’ın izni ile her platformda temsil edilecek konuma taşıyacağız.

“HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ”
Pandemi sürecinde ara vermek zorunda kaldığımız birçok hizmet ve çalışmalara kaldığımız yerden hız kesmeden devam etmenin özlemi içerisinde olduğumuzun bilinmesini istiyor, benimle birlikte aynı azim ve gayretle çalışan tüm ekibime, üyelerime ve hemşerilerime teşekkürü bir borç biliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle 13 Mart 2021 Cumartesi günü saat 13.00 - 17.00 arası İstanbul Kağıthane Belediye Meclis Salonu’nda yapacağımız 7. Olağan Genel Kurulumuzdan çıkacak sonucun hemşerilerimize,  Samsunumuza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, saygılar sunuyorum…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum