Samsun'u daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum

Samsun'u daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı ziyaret etti.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Başkan Yardımcısı Adnan Arslan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz ile beraber Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı ziyaret etti.

678678678678.jpg

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsun'un gelişimi ve ilerlemesi için projelerle dolu bir vizyonla yola çıktığını belirtti. Doğan, "Samsun'u daha modern, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Halkımızın beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda projeler üreterek, Samsun'u daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum." dedi. Doğan, ayrıca Samsun'un sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda daha da gelişmesi için çaba sarf edeceğini ifade ederek şeffaf yönetim anlayışı prensipleriyle hareket edeceğini vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.