Samsunspor'un unutulmaz sezonu

Samsunspor'un unutulmaz sezonu
Samsunspor, hem futbolda hem de basketbolda şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldi. Uzun yıllardan bu yana kırmızı-beyaz renklerin başarısını bekleyen taraftarlar, adeta çifte bayram yaşadı.

Samsunspor, 2022-2023 sezonunda adeta çifte bayram yaşadı. Samsunspor Kulübüne bağlı futbol ve basketbol takımları, sezonu başarıyla zirvede tamamladı.

manset-4.jpg

Yılport Samsunspor'un 11 yıl aradan sonra Spor Toto 1.Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmesi coşkuyla kutlanmıştı. Futbol şubesinin ardından Yılyak Samsunspor Basketbol da ligi şampiyon tamamlayarak adını Süper Lig'e yazdırdı.

manset-3.jpg

ÇİFTE BAYRAM
Sezon sonunda play-off finaline kalan Yılyak Samsunspor Basketbol, final serisinde rakibi Semt77 Yalovaspor'u 3-0 mağlup ederek Basketbol Süper Ligi’ne yükseldi.

manset-1.jpg

Yılport Samsunspor'un unutulmaz şampiyonluğu sonrası Yılyak Samsunspor Basketbol da şampiyon olunca, Samsunlu taraftarlar adeta sevinçten deliye döndü. Dillere destan bir coiku ile futbol şubesinin şampiyonluğunu kutlayan kırmızı-beyazlı taraftarlar dün de basketbol şubesinin şampiyonluğunu kutlayarak çifte bayram yaşadı.

manset-ek-gorsel-2.jpg

manset-ek-gorsel-1.jpg

2022-2023 sezonu, Samsunspor Kulübü için tarihe geçerek başarılarla dolu unutulmaz bir serüven oldu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.