SAMSUNSPOR'UN GOL MAKİNASI: BAHATTİN KÖSE

SAMSUNSPOR'UN GOL MAKİNASI: BAHATTİN KÖSE
Yılport Samsunspor'un tecrübeli golcüsü Bahattin Köse, bu sezon kritik maçlarda attığı gollerle takımını sırtlarken kırmızı-beyazlıların en etkili ismi oldu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta en yakın takipçine 10 puan fark atarak yoluna dolu dizgin devam eden Yılport Samsunspor'un deneyimli golcüsü Bahattin Köse, liglerin kaldığı yerden devam etmesi halinde kalan haftalarda performansını artırarak zirveye kurulmayı hedefliyor.  

kose-1.jpeg

Maç sonrası eğlenceli röportajlarda kendisinden 'gol makinası' olarak bahseden Bahattin Köse bu sezon hem kariyerinde hem de ikinci yılında formasını terlettiği Samsunspor'da en parlak dönemini yaşadı. Geçen sezon rakip filelere bıraktığı 14 golle kırmızı-beyazlılar adına en çok skor üreten oyuncu olan Bahattin Köse, 2019-2020 sezonunda 25 maçta 19 gol ve 4 asistle adeta parmak ısırttı.

kose-3.JPG

KRİTİK MAÇLARDA TAKIMI SIRTLADI
Bu sene 19 Mayıs Stadyumunda ve deplasmanda oynanan kritik mücadelerde takımını sırtlayan tecrübeli oyuncu, kalan maçlarda atacağı yeni gollerle kariyerinin zirvesini görmek istiyor. Bu sezon gol kırallığındaki rakibini geride bırakarak gol kralı olmak isteyen Köse, kalan yedi haftada performansını yükseltmeyi hedefliyor. Yılport Samsunspor'un bu sezon attığı 64 golün 23'üne doğrudan etki eden deneyimli oyuncu kırmızı-beyazlıların en skorer ismi konumunda bulunuyor.

kose-2-002.jpg

"ŞAMPİYONLUK GELSİN GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL"
Deneyimli oyuncu gazetemize verdiği röportajda geçtiğimiz sezonki performansının üzerine çıkmak istediğini belirterek, "Bu sene kendime bir gol hedefi koymadım. Atabildiğim kadar atmalıyım dedim. Geçen sene 14 gol kaydettim ancak performansımdan o kadar da memnun değilim. Bu sene inşallah kendimi daha fazla ispatlamaya çalışacağım. Kendimi ileri uçta çok rahat hissediyorum ancak kanatta da oynasam benim için fark etmiyor, her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuşurken bazı maçlarda yedek soyunmasının kendisi için sorun olmadığını da belirterek, "Bazen forvet oyuncularının dönemleri gelir, gol atamaz, her şey kötü gider. O dönemlerde yedekte bekleyip kendisini toparlaması çok önemlidir. Sonradan girdiğinde belki daha iyi işler yaparsın. Ben bu sene maça her girdiğimde, dakika gözetmeksizin elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. İlk 11'de veya değilim hiç fark etmez, Samsunspor şampiyon olsun gerisi önemli değil" ifadelerini kullanmıştı.

 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.