SAMSUNSPOR'UN GENÇLERİ UMUT VERDİ ! 1-1

SAMSUNSPOR'UN GENÇLERİ UMUT VERDİ ! 1-1
Kırmızı beyazlılar Kızılcahamam ikinci etap kampının ilk hazırlık maçında Ptt 1.lig ekiplerinden Balıkesirspor ile karşı karşıya geldi.

 


SAVUNMADA GENÇLER FORMA GİYDİ 
Samsunspor Kızılcahamam ikinci etap kamp programı kapsamında Ptt 1.lig ekiplerinden Balıkesirspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Teknik direktör Engin Korukır'ın savunmada genç ağırlılı bir kadro ile sahaya sürdüğü Kırmızı beyazlılar'da özellikle geçen sezon takımda yer alan ancak fazla forma şansı bulamayan genç oyuncuların performansları sevinç yarattı. Samsunspor ve Balıkesirspor'un kamp yaptığı Gençlikspor'a bağlı sahada oynanan mücadeleye her iki takımda kontollü başladı.

İLK DEVRE SÖNÜK GEÇTİ 
Mücadeleye her iki takıdma kontrollü başladı. Samsunspor özellikle savunmadaki oyun disiplini ve futbolcuların bir birleriyle olan uyumu ile göze çarparken ileri uçtaki en etkili isim ise ilk devrede Murat Gürbüzerol oldu. Mücadelenin 30. dakikasında Kırmızı beyazlılar'da başarılı kanat oyuncusu Murat Gürbüzerol Balıkesirspor ceza sahası içerisinde kaleci Atilla ile karşı karşıya kaldığı net gol pozisyonunu değerlendiremedi ve mücadelenin ilk devresi başladığı gibi 0-0 eşitlikle tamamlandı. 

GOLLER İKİNCİ YARI GELDİ 
Maçın ikinci yarısında ise Teknik direktör Engin Korukır kadroda rotasyona gitti ve ilk devre de mücadele eden bir çok ismi oyundan aldı ve yerlerine kadroda yer alan diğer oyuncuları dahil etti. Her iki takımında kontrollü başladığı maçın ikinci yarsında ise futbolcuların hırslı mücadeleleri gözlerden kaçmadı. Karşılaşmanın 84. dakikasında Samsunspor'un genç oyuncusu Burhan attığı enfes goller takımın 1-0 öne geçirdi. Balıkesirspor'un bu gole karşılığı ise gecikmedi. Maçın 90 dakikasında Foxi ceza sahasında topla buluştuğu pozisyonda düzgün bir vuruşla takımına eşitliği getiren golü kaydetti. Karşılıklı gollerin atıldığı 90 dakika 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Samsunspor bu sonuçla yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde çıktığı ikinci hazırlık karşılaşmasından da sahadan galibiyetle ayrılamadı. NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.