Samsunspor'un fikstürü yoğun

Samsunspor'un fikstürü yoğun
Yılport Samsunspor'u yoğun bir maç takvimi bekliyor. Kırmızı-beyazlılar, Trabzonspor maçından başlayarak 11-28 Ocak arasında 6 resmi maça çıkacak.

Yeni yılın ilk maçında VavaCars Fatih Karagümrük engelini aşan ve hanesine önemli bir 3 puan yazdıran Yılport Samsunspor yoğun bir maç takvimine girdi. Oyun anlamında eleştirilse de Markus Gisdol'un teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken kırmızı-beyazlılarda hedef bu süreci en iyi şekilde atlatmak olacak.

Yılport Samsunspor, perşembe günü 16. hafta erteleme maçında deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak.

Karadeniz ekibi, Trabzonspor maçının bitiminin üzerinden 72 saat bile geçmeden bu kez Bülent Uygun yönetimindeki EMS Yapı Sivasspor'u sahasında ağırlayacak.

6 resmi maça çıkacak
Zorlu Fenerbahçe maçı öncesi Samsunspor'u bir de kupa maçı bekliyor. Kırmızı beyazlılar, EMS Yapı Sivasspor maçından sonra Ziraat Türkiye Kupası 5'inci turunda Alanyaspor'a konuk olacak.

Takvimler 21 Ocak'ı gösterdiğinde ise Samsunspor, Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda bu kez Fenerbahçe ile mücadele edecek.

Zorlu maçtan yalnızca 3 gün sonra Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya gelecek Markus Gisdol ve ekibinin yoğun fikstürü 28 Ocak'ta dış sahadaki İstanbulspor maçıyla devam edecek. Yılport Samsunspor, Trabzonspor maçıyla başlayarak 11-28 Ocak arasında 5'i ligde 1'i kupada olmak üzere 6 resmi maça çıkacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.