SAMSUNSPOR’UN ESKİ AVUKATINDAN İLGİNÇ PAYLAŞIM

SAMSUNSPOR’UN ESKİ AVUKATINDAN İLGİNÇ PAYLAŞIM
Samsunspor'un eski Avukatı Çağlar Akoğlu Adanademirspor-Alanyaspor arasında oynanan Ptt 1.lig final maçının ardından Akdeniz ekibinin şampiyonluğunu ilan etmesi sonrası sosyal medya hesabından gündem yaratacak paylaşımda bulundu.

 


ESKİ AVUKAT'DAN İLGİNÇ PAYLAŞIM 
Kırmızı beyazlı Kulübün eski Avukatlarından Çağlar Akoğlu ilginç bir paylaşımda bulundu. Geçtiğimi gün oynanan Ptt 1.lig Playoff Final maçı Adandemirspor-Alanyaspor karşılaşması sonrası Akdeniz ekibinin şampiyonluğunu kutlayan bir paylaşımda bulunan Samsunspor’un eski Avukatı paylaşımda yazdığı sözler dikkat çekti. Uzun dönem Samsunspor’un Avukatlığını yapan ancak Aminu Umar’ın Ankaraspor’a olaylı bir şekilde transfer olmasının ardından Kırmızı beyazlı Kulüp ile ilişkisi kesilen Avukat Çağlar Akoğlu’nun dikkat çeken paylaşımında şu sözlere yer verildi;


ALANYASPOR'U TEBRİK ETTİ 
"Futbolcularına, Personeline 1 TL borcu olmayan, içinde hırsızı, uğursuzu barındırmayan, adam gibi adamların kulübü Alanyaspor layık olduğu yerde. Hasan Çavuşoğlu Başkanım başta olmak üzere tüm yöneticileri ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Tebrikler!.." Bu paylaşımın ardından sosyal medya adeta aya kalktı. Kırmızı beyazlı kulübün eski Avukatı Akoğlu'nun bu paylaşımı sonrası Samsunspor'lu taraftarlar tıklanma rekoru kırdı.

manset-24-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.