SAMSUNSPOR'UN BORCU 45 MİLYON TL

SAMSUNSPOR'UN BORCU 45 MİLYON TL
Samsunspor'da Başkan Erkut Tutu ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün yeni 19 Mayıs stadyumunda gerçekleşen Basın toplantısında Kırmızı beyazlı Kulübün toplam borcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BORCU 63 MİLYON'DAN 45 MİLYON'A İNDİRDİK 
Kırmızı beyazlılar'da Başkan Erkut Tutu Samsunspor'un borcunu açıkladı. Samsunspor'da Başkan Erkut Tutu ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün yeni 19 Mayıs stadyumunda Basın mensupları ile bir araya geldi. Samsunspor'un toplam borcu ile ilgili sorulan soruya Kırmızı beyazlı Kulübün Başkanı Erkut Tutu şu şekilde yanıt verdi,"Göreve geldiğimiz günden bu yana büyük sıkıntılarla uğraşıyoruz. Bu sıkıntıların bilincinde olarak bu göreve talip olduk ve özellikle borçlar konusunda yaptığımız ödemeler ortada. Son yaptığımız ödemeler sonunda kur farklarıyla birlikte Samsunspor'un toplam borcu 45 milyon TL'dir. Biz göreve geldiğimizde bu borç toplam olarak  63 milyon TL'idi." dedi.

HOCAMIZ BU LİGİN EN KALİTELİ TEKNİK ADAMLARINDANDIR 
Teknik direktör Osman Özköylü'nün yaptığı açıklamalarla ilgili kendisine yöneltilen soruya ise Başkan Tutu,"Osman hocamız Tff 1.lig'inin en kaliteli hocalarının başında yer alıyor. Elazığspor karşılaşması sonrası mağlubiyetinde vermiş olduğu gerginlik nedeniyle gergin bir açıklamada bulunmuş. Zaten kendisi de bu konuda Ümraniyespor maçı sonrası açıklama yapmış. Samsunspor Yönetimi olarak Osman Özköylü hocamız ile ilgili düşüncelerimizi daha önce Kulübün web sitesinden sizlerle paylaşmıştı. Sezon sonu hocamız ile oturup konuşacağız ve durum değerlendirmesi yapacağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.