SAMSUNSPOR'U AĞIRLADILAR

SAMSUNSPOR'U AĞIRLADILAR
Asrın iş Adamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık ve beraberindeki heyeti ağırladı. Başkan Okudan ve üyeler, takıma destek olmak için kombine bilet alıp, Kırmızı-Beyazlı ekibin yanında olduklarını söyledi

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Samsunpor Basketbol Takımı Antrenörü Gökhan Taştimur, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Osman Aslan, Asrın iş Adamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şubesi'ni ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Uyanık ve beraberindekiler ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan ve üyelere başarı diledi.

img-5682.JPG

ŞEHRİN TAKIMI
Samsunspor'u ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, "Samsunspor şehrimizin en önemli markalarından biridir. Samsunspor bu şehrin takımı, herkesin gururudur. Biz de takımıza maddi manevi her türlü desteğe hazırız. Ortak projelerde çalışmak isteriz. Samsunpor'u derneğimizde ağırlamaktan onur duyduk" dedi.

img-5684.JPG

MÜCADELE EDECEĞİZ
Samsunspor Derneği'nin ve Samsunspor A.Ş'nin bir bütün olduğunu belirten Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Yeni sezonda yapılan hoca ve futbolcu transferleriyle şampiyon olmak ve bir üst lige çıkmak hedefimiz.  Bunun için mücadele edeceğiz.  Ayrıca bir takımın önemli yere gelebilmesi için alt yapı çok önemli. Dışardan futbol ithal ederek bu iş olmaz. Yoksa bugün süper lige çıkarsak tekrar düşeriz. Bunun için Samsun'un çocuklarından kendi topçularımızı  yetiştirirsek daha başarılı oluruz" diye konuştu.

img-5688.JPG

TARAFTARIN SEVGİSİ BAŞKA
Samsunspor Basketbol Takımı Antrenörü ise Gökhan Taştimur ise, "Samsun'da tesisler açısından birçok ile göre şanlıyız. Daha önce 9 büyük takımda antrenörlük yaptım. Ancak Samsun'da taraftarın sevgisi bir başka. Özellikle son oynadığımız final maçında gelenler için dev ekran kurulmuştu ve bu unutulmaz bir anıydı benim için. Gelecek dönemde ailelerinde yer aldığı 'Eğlence ve Spor' sloganıyla basketbolu eski heyecanlı günlerine taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

img-5698.JPG

TAKIMA DESTEK 
ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan ve üyeler 1 Eylül'de başlayacak lig için Samsunspor'a başarı dileyip, takıma destek olmak için kombine bileti aldı ve statta loca için başvuruda bulundu. Daha sonra Başkan Okudan,  Kufi Alfabesi ile hazırlanan özel tabloyu Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'a hediye etti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.